Elérték céljaikat a Korda Racing versenyzői Egerben

Sikeresen teljesítették célkitűzéseiket a Korda Racing versenyző, ifjabb és idősebb Fekete László kategóriájuk második helyét szerezték meg, Cseh Vilmos és Németh Gergely pedig mosolyogva szállt ki a karcmentes Skoda Fabia R5-ből az Országos Rally Bajnokság idei szezonzáró futama, a Credobus Eger Rally céljában.

November első hétvégéjén, Egerben zárult az Országos Rally Bajnokság idei szezonja, melyen a Korda Racing két versenyautóval képviseltette magát. A csapat egy R5-ös és egy R2-es versenyautóval szállt harcba a Credobus Eger Rallyn. A Skoda Fabiával a kategóriában itt debütáló Cseh Vilmos és Németh Gergely az ismerkedés jegyében teljesítette a gyorsasági szakaszokat, és maximálisan kiélvezve a hétvégét az abszolút 12. helyen zárták első közös versenyüket a Skodával. Ifjabb Fekete László és édesapja számára a Citroen C2 R2 már nem tartogatott túl sok újdonságot, a családi páros már második szezonját teljesítette a kisautóval, Egerben mindössze 9 másodperccel maradtak le kategóriájuk győzelméről és szerezték meg a második helyet.

„Összességében egy újabb sikeres hétvégén vagyunk túl, hiszen a Korda Racing mindkét autója karcmentesen érkezett meg az Eger Rally céljába” – összegzett Korda Erik a magyar bajnoki szezonzárója után. „Örülünk, hogy Viliék a rajttól a célig minden egyes percét élvezték a versenynek, alig akartak kiszállni az autóból, majdhogynem úgy kellett őket kirángatni J. Nagyjából egy éve érkezett meg hozzánk az első R5-ös autó, amit azóta újabb kettő követett és azt hiszem csapatunk jelesre vizsgázott tanulóévében. Ezidáig egyetlen versenyt sem kellett műszaki hiba miatt feladnunk és akár a Hyundai, úgy a Skoda is számos alkalommal bizonyította, hogy a győzelemért lehet vele harcolni. Ebben nagyon sok munkája van a srácoknak, amit ezúton is köszönök nekik! Az évnek azonban még közel sincs vége, így most egy pár napot közös pihenéssel töltünk, elutazunk egy kicsit télből a nyárba, hogy aztán november végén feltöltődve térhessünk vissza a versenypályákra.”

A Credobus Eger Rally végeredménye:
1. Vincze Ferenc/Bazsó Attila, Skoda Fabia R5
2. Turán Frigyes/Farnadi Ágnes, Ford Fiesta R5
3. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5
4. ifj.Kiss László/Kissné Varga Zsuzsanna, Ford Fiesta R5 Evo
5. Kazár Miklós/Ferencz Ramón Ford Fiesta R5
… 12. Cseh Vilmos/Németh Gergely, Skoda Fabia R5
… 26. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!