Ferjáncz: A szponzoraimnak köszönhetően folyamatosan autózhatok és edzésben maradhatok!

A Livewire Team egyik alap pillére, Ferjáncz András a Frici Rallye Team SE rendezésében lévő FRT Rally-n vesz részt Kiskunlacházán. A továbbiakban Andris rendkívül lelkesen válaszol a feltett kérdésekre.

Szia, Andris! Ismét kocsizol, szerencsére nagyon aktív és sokrétű az éved. Mesélj a hétvégédről nekünk.

Sziasztok! Ez így van, ahogy mondod. Rengeteget ültem idén autóban. Sajnos a ralikrossz bajnokságot nem tudtam teljesen végigcsinálni, de ennek ellenére nagy szerepem van a Livewire BMW-jének a fejlesztésében és ezért sokat mehetek vele. Szerencsénkre az FRT Rally és a Tököl Rallyedzés egy biztos pont nekünk. Maradéktalanul minden rendezvény meg van tartva, amiért személy szerint nagyon hálás vagyok én is és a csapatom is. Biztonságos és jó körülmények között gyűjthetjük a versenykilométereket. Visszatérve a kérdésedre, most hétvégén FRT van. Nagyon motivált vagyok a sorozattal kapcsolatban, hiszen tizedekre csatázunk egymástól a srácokkal. Holnap is célom a dobogó lesz! Bár, a helyzetem szerencsére nem egyszerű, hiszen a tűzfalig kell nyomni a gázt!

Lelkes vagy, ezt jó látni. Úgy érzem, most jól alakulnak a dolgaid és tele vagy tervekkel is. Ford?

Maximálisan így van. Mesebeli a helyzetem. Egy olyan “stáb” vesz körbe most engem, ami már-már mesébe illő. Hihetetlen jó szakemberekkel és emberekkel vagyok együtt.
A kiskunlacházi menetem után szombat estétől vasárnap estig szerelünk, hiszen pár órányi munkára vagyunk csak attól, hogy az első métereimet megtegyem a Forddal!

Köszi az interjút Andris. Kitartást és eredményes versenyzést az év hátralevő részében.

Köszi szépen.
A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereinknek köszönjük a segítséget!

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán