2024. április 19. 18:10
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Neuville diktálta a tempót a Horvát Rallyn péntek délelőtt

Thierry Neuville diktálta a tempót a Horvát Rally péntek délelőtti szakaszain, így a vb éllovas vezet Elfyn Evans és Sébastien Ogier előtt. 

Túlélő verseny lett a PSZA Motorsport számára a V-Híd Rally Hungary

A PSZA Motorsport négy párossal állt rajthoz a V-Híd Rally Hungaryn, akik számára igazi túlélő verseny lett a veszprémi rendezvény. 

Csomós Mixi dominált, nagy csatában dölt el a Veszprém Rally második helye

Csomós Mixi ugyan szinte végig vezetve nyerte az ORB-szezonnyitó Veszprém Rallyt, azonban a második helyért többen is nagy csatát vívtak. 

Írország 2025-ben még nem tér vissza a WRC-naptárba

Az Ír Motorsport Szövetség bejelentette, hogy még legalább hat hónapra van szüksége, hogy a WRC-futamhoz szükséges anyagi keretet előteremtse, így 2025-ben még biztosan nem tér vissza a vb naptárba. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Négy autót indít a Toyota Portugáliában

A Toyota idén először fog teljes csapatfelállással indulni a Portugál Rallyn, ahol Elfyn Evans és Takamoto Katsuta mellett Kalle Rovanpera és Sébastien Ogier is autóba ül. 

Öt perc feletti előnnyel ért célba az ERC3 győztese a V-Híd Rally Hungaryn

Már szombat reggel egyértelművé tette Kohn, hogy csak a technika állíthatja meg ezen a versenyen.

Neuvile: Az eső kedvezhet számunkra a Horvát Rallyn

Thierry Neuville a világbajnokság éléről várhatja a hétvégi Horvát Rallyt, melyen tavaly az élen állva hibázott és kiesett. Idén a belga versenyző szeretne dobogón zárni. 

Fourmaux dobogóra állna a Horvát Rallyn is

Adrien Fourmaux 2021-ben a Horvát Rallyn indult először WRC-vel, és azonnal jó eredményt tudott elérni. Az idei versenyre pedig két dobogós eredmény után tud menni, ezért szeretné Horvátországban is folytatni jó sorozatát. 
24,674RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Tempestini: Csodálatos érzés győzelemmel zárni egy ERC-futamon! 

A román Simone Tempestini kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg egy ERC-futamgyőzelmét a V-Híd Rally Hungary végén. 
A vártnál is több drámai fordulat után meglepetés eredménnyel zárult a V-Híd Rally Hungary, Simone Tempestini első dobogós eredménye az Eb-n győzelem lett, míg Hayden Paddon második, Mathiez Franceschi pedig harmadik helyen zárt. Csomós Mixi egy hajszállal maradt le csupán a dobogóról.