2024. április 24. 19:40
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Három magyar páros indul a Mitropa Kupa olasz versenyén

Hétvégén rendezik a Mitropa Kupa idei harmadik versenyét, az olasz Elba Rallyt, melynek modern és historic autós mezőnyében összesen három magyar páros áll rajthoz. 

Fourmaux Power Stage győzelemmel köszöntötte születésnapos főnökét a Horvát Rallyn

Adrien Fourmaux a Horvát Rallyn is sok pontot tudott szerezni annak ellenére, hogy a záró napon hibázott és 15 perces javításra kényszerült. 

Így állna a WRC a régi pontrendszer alapján

Igen sok kritika éri az idén bevezetett WRC-pontrendszert, ezért megnéztük, miként nézne ki az egyéni pontrendszer a tavalyi szabályok alapján.

Folytatódik a Kárai-Benyó csata Nyirádon

Eddig egy-egy az állás a SuperCars kategória két nagyágyúja között.

Neuville nagy csatában nyerte a Horvát Rally első felét

Thierry Neuville folytatta szombat délután is fantasztikus teljesítményét és végül szoros csatában vezet a második nap estéjén a világbajnokság negyedik futamán. 

Tragikus baleset történt a Cseh Rally Bajnokság szezonnyitóján

A Cseh Rally Bajnokság szezonnyitó Rally Sumava Klatovy versenyének első szakaszán balesetet szenvedett az 55-ös rajtszámú autóval induló páros. A baleset során a pilóta és navigátor is kórházba került, ott azonban sajnos a navigátor elhunyt. 

Ismét nem sokáig örülhetett a vezetésnek Evans, Neuville válaszolt a Horvát Rallyn 

A Horvát Rally második szombat délutáni szakasza után ismét Thierry Neuville áll a verseny első helyén, miután péntekhez hasonlóan ismét válaszolni tudott Elfyn Evans szakaszgyőzelmére. 

Evans vette át a vezetést a Horvát Rally esős szakaszán

A Horvát Rally első szombat délutáni szakaszán a korábbinál nagyobb eső volt tapasztalható, így pedig Elfyn Evans tudott gyorsabb lenni Thierry Neuville-nél és péntek után ismét átvette a vezetést. 
24,680RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Neuville a havazásban sem vett vissza a Horvát Rallyn

Thierry Neuville továbbra is szárnyal a Horvát Rally pénteki napján, és még a havazásban sem vette vissza a tempójából. 
Igen komoly meglepetéssel indult a Horvát Rally, miután Thierry Neuville tempóját senki sem tudta tartani és a belga versenyző már az első szakaszon nagy fölénnyel nyert.