2024. április 19. 01:23
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Csomós Mixi dominált, nagy csatában dölt el a Veszprém Rally második helye

Csomós Mixi ugyan szinte végig vezetve nyerte az ORB-szezonnyitó Veszprém Rallyt, azonban a második helyért többen is nagy csatát vívtak. 

Horvát Rally 2024 – Minden infó egy helyen

A WRC idei negyedik versenyét, a Horvát Rallyt április 18-21. között rendezik Jablanovec környékén. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a versenyről.

A brit versenyzők súlyos hibája után a hatalmas büntetés sem maradt el a V-Híd Rally Hungaryn

Phillip Allen hatalmas hibát követett el a V-Híd Rally Hungary utolsó napján, amit a felügyelők igen komolyan megbüntettek. 

Négy autót indít a Toyota Portugáliában

A Toyota idén először fog teljes csapatfelállással indulni a Portugál Rallyn, ahol Elfyn Evans és Takamoto Katsuta mellett Kalle Rovanpera és Sébastien Ogier is autóba ül. 

Latvala óvatos a Horvát Rally előtt

Reggelente akár fagypont közelébe is eshet a hőmérséklet.

Franceschi borulás után érte el a V-Híd Rally Hungary második helyét

Mathieu Franceschi nyerte a V-Híd Rally Hungary legtöbb szakaszát, azonban a a francia versenyző szerint a szombati borulás nélkül még ennél is jobb eredményt érhetett volna el. 

Csomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally Hungaryn

Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt. 

Tempestini: Csodálatos érzés győzelemmel zárni egy ERC-futamon! 

A román Simone Tempestini kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg egy ERC-futamgyőzelmét a V-Híd Rally Hungary végén. 

A V-Híd Rally Hungary minden örömteli és drámai pillanata 5 percben (videó)

Az ERC és ORB szezonnyitó veszprémi V-Híd Rally Hungary bővelkedett az örömteli és drámai pillanatokban is. Íme a verseny teljes összefoglalója mindössze öt percben.
24,673RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Hatalmas dráma után Martins Sesks a V-Híd Rally Hungary élén, Csomós negyedik!

A Kislőtér után a Nagylőtér szakasz is problémát okozott a versenyzőknek a V-Híd Rally Hungaryn, Mikko Heikkila kiesett, Martins Sesks pedig szinte szó szerint az élre repült. Csomós Mixi újabb helyet javítva már a negyedik. 
Martins Sesks és Mikko Heikkila komoly csatát vívott a V-Híd Rally Hungary első napi első helyéért, és végül a két totos között csak néhány másodperc döntött. Mathieu Franceschi elképesztő tempót mutatott szombaton, azonban a délelőtti borulás miatt csak a hetedik helyen áll. Csomós Mixi délután már kevésbé tudta tartani a tempót közvetlen riválisaival, azonban így is jó helyről várhatja a folytatást.