2024. április 16. 22:22
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Az ír zászló színeivel tiszteleg a Hyundai Craig Breen halálának évfordulóján Horvátországban

A Hyundai Motorsport Rally1-es autói idén is az ír zászló színeit fogják viselni a Horvát Rallyn, így tisztelegve az egy éve elhunyt Craig Breen emléke előtt. 

Latvala óvatos a Horvát Rally előtt

Reggelente akár fagypont közelébe is eshet a hőmérséklet.

Sesks vette át a vezetést a V-Híd Rally Hungaryn, Csomós javított, izgulhatnak Franceschi szerelői?

A V-Híd Rally Hungary Hegyesd szakaszát ismét Mathieu Franceschi nyerte, míg a verseny élére Martins Sesks, az ötödik helyre Csomós Mixi állt. A francia versenyző szakaszgyőzelme nem biztos, hogy jó hír szerelőinek. 

Csomós szakaszt nyert a V-Híd Rally Hungaryn, Heikkila vezet a drámai délelőtt után

A V-Híd Rally Hungary szombat délelőtti harmadik szakaszát Csomós Mixi nyerte, míg összetettben az ötödik helyen áll, a drámai reggeli szakaszok után a versenyt Mikko Heikkila vezeti. 

Franceschi első szakaszgyőzelmével a V-Híd Rally Hungary élén, Csomós Mixiék is jól kezdtek szombaton

Mathieu Franceschi első szakaszát nyerte az ERC-ben miután a V-Híd Rally Hungary első szombati szakaszán a leggyorsabb tudott lenni. A francia versenyző összetettben is a verseny élére állt. 

Subaru: A WRC nagy lehetőséget jelent számunkra

Áprilistól Hiromi Tamou lett a Subaru Tecnica International (STI) igazgatója, aki nem sokkal kinevezése után a WRC-be való visszatérést említette egy interjú során. 

Hatalmasat ment László Martin a V-Híd Rally Hungary szuperspeciál szakaszán, csak egy versenyző volt gyorsabb nála!

Nagyszerűen kezdődött a V-Híd Rally Hungary a magyar versenyzőknek, hiszen László Martin és Csomós Mixi is a legjobb ötben tudott zárni a Királyszentistváni szuperspeciál szakaszon, ráadásul a pécsi versenyzőnél csak Erik Cais volt gyorsabb.
24,650RajongókTetszik
1,922KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Elképesztő látvány fogad majd mindenkit a V-Híd Rally Hungary szuperspeciál szakaszán

A shakedown és kvalifikáció után péntek kora este a Királyszentistváni szuperspeciál szakasszal kezdetét veszi a V-Híd Rally Hungary érdemi része is. A nyitó szakaszon fantasztikus látvány és fények fogadják majd a versenyzőket és a szurkolókat is. 
A román Simone Tempestini egy olasz versenyen készült az idei ERC-szezon első versenyére, a V-Híd Rally Hungaryre, melyen szeretné megmutatni murvás sebességét.