2024. április 25. 07:21
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

3.9 másodpercen múlt, hogy még nagyobb legyen a felháborodás a Horvát Rally után

A Horvát Rally után Sébastien Ogier, és Elfyn Evans is felháborodásának adott hangot, miután a verseny után igen érdekesen alakult a pontszerzés. Azonban nem sokon múlt a még nagyobb felháborodás sem. 

Ogier a második versenyző, aki képes volt elérni a 100 WRC-dobogót

Sébastien Ogier igen szép mérföldkőhöz ért a Horvát Rally győzelmével, hiszen megszerezte 100. dobogós eredményét a WRC-ben, ennél többre pedig csupán Sébastien Loeb volt képes. 

Fourmaux Power Stage győzelemmel köszöntötte születésnapos főnökét a Horvát Rallyn

Adrien Fourmaux a Horvát Rallyn is sok pontot tudott szerezni annak ellenére, hogy a záró napon hibázott és 15 perces javításra kényszerült. 

Katsuta kezdett vasárnap a legjobban, Evans csökkentette hátrányát a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta nyerte a Horvát Rally első vasárnapi szakaszát, míg Elfyn Evans gyorsabb tudott lenni a verseny élén álló Thierry Neuville-nél. 

Folytatódik a Kárai-Benyó csata Nyirádon

Eddig egy-egy az állás a SuperCars kategória két nagyágyúja között.

Neuville nagy csatában nyerte a Horvát Rally első felét

Thierry Neuville folytatta szombat délután is fantasztikus teljesítményét és végül szoros csatában vezet a második nap estéjén a világbajnokság negyedik futamán. 

Tragikus baleset történt a Cseh Rally Bajnokság szezonnyitóján

A Cseh Rally Bajnokság szezonnyitó Rally Sumava Klatovy versenyének első szakaszán balesetet szenvedett az 55-ös rajtszámú autóval induló páros. A baleset során a pilóta és navigátor is kórházba került, ott azonban sajnos a navigátor elhunyt. 

Ismét nem sokáig örülhetett a vezetésnek Evans, Neuville válaszolt a Horvát Rallyn 

A Horvát Rally második szombat délutáni szakasza után ismét Thierry Neuville áll a verseny első helyén, miután péntekhez hasonlóan ismét válaszolni tudott Elfyn Evans szakaszgyőzelmére. 
24,679RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Evans egy hajszálra az első helytől Neuville defektje után a Horvát Rallyn

Elfyn Evans megszerezte mai második szakaszgyőzelmét, miután Thierry Neuville defektet szedett össze a Horvát Rally második délutáni szakaszán. Csupán 1 tizedre csökkent a belga versenyző előnye. 
Thierry Neuville háromból két szakaszt nyert eddig a Horvát Rallyn, azonban Elfyn Evans igyekszik tartani a belga versenyző tempóját.