2024. április 19. 19:46
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Neuville a havazásban sem vett vissza a Horvát Rallyn

Thierry Neuville továbbra is szárnyal a Horvát Rally pénteki napján, és még a havazásban sem vette vissza a tempójából. 

Kilenc Rally1-es autó indul a Portugál Rallyn, hatalmas csata várható a WRC2-ben

Összesen 69 nevezés érkezett a WRC idei ötödik versenyére, a Portugál Rallyra, ahol kilenc Rally1-es autó áll rajthoz, a WRC2-ben pedig 39-en küzdenek meg a győzelemért és a pontokért. 

Túlélő verseny lett a PSZA Motorsport számára a V-Híd Rally Hungary

A PSZA Motorsport négy párossal állt rajthoz a V-Híd Rally Hungaryn, akik számára igazi túlélő verseny lett a veszprémi rendezvény. 

Carlos Sainz szerint így lehetne növelni a Rally1-es autók számát a WRC-ben

Carlos Sainz kétszeres rally világbajnok lett az 1990-es évek elején, amikor még jóval több autó versenyzett egymással a csúcskategóriában, mint most. A spanyol legendának van ötlete arra, hogy miként lehetne növelni a Rally1-es autók számát a mai WRC-futamokon. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Négy autót indít a Toyota Portugáliában

A Toyota idén először fog teljes csapatfelállással indulni a Portugál Rallyn, ahol Elfyn Evans és Takamoto Katsuta mellett Kalle Rovanpera és Sébastien Ogier is autóba ül. 

Öt perc feletti előnnyel ért célba az ERC3 győztese a V-Híd Rally Hungaryn

Már szombat reggel egyértelművé tette Kohn, hogy csak a technika állíthatja meg ezen a versenyen.

Neuvile: Az eső kedvezhet számunkra a Horvát Rallyn

Thierry Neuville a világbajnokság éléről várhatja a hétvégi Horvát Rallyt, melyen tavaly az élen állva hibázott és kiesett. Idén a belga versenyző szeretne dobogón zárni. 
24,674RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Csomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally Hungaryn

Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt. 
Max McRae nyert, míg Bertalan Márton és Paizs Róbert a második helyen zárt a V-Híd Rally Hungary ERC4-es kategóriájában, így Csomós Mixiék mellett még egy magyar dobogós eredmény született a veszprémi versenyen.