2024. április 18. 14:15
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Carlos Sainz szerint így lehetne növelni a Rally1-es autók számát a WRC-ben

Carlos Sainz kétszeres rally világbajnok lett az 1990-es évek elején, amikor még jóval több autó versenyzett egymással a csúcskategóriában, mint most. A spanyol legendának van ötlete arra, hogy miként lehetne növelni a Rally1-es autók számát a mai WRC-futamokon. 

Írország 2025-ben még nem tér vissza a WRC-naptárba

Az Ír Motorsport Szövetség bejelentette, hogy még legalább hat hónapra van szüksége, hogy a WRC-futamhoz szükséges anyagi keretet előteremtse, így 2025-ben még biztosan nem tér vissza a vb naptárba. 

Neuvile: Az eső kedvezhet számunkra a Horvát Rallyn

Thierry Neuville a világbajnokság éléről várhatja a hétvégi Horvát Rallyt, melyen tavaly az élen állva hibázott és kiesett. Idén a belga versenyző szeretne dobogón zárni. 

Csomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally Hungaryn

Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt. 

Tempestini: Csodálatos érzés győzelemmel zárni egy ERC-futamon! 

A román Simone Tempestini kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg egy ERC-futamgyőzelmét a V-Híd Rally Hungary végén. 

A V-Híd Rally Hungary minden örömteli és drámai pillanata 5 percben (videó)

Az ERC és ORB szezonnyitó veszprémi V-Híd Rally Hungary bővelkedett az örömteli és drámai pillanatokban is. Íme a verseny teljes összefoglalója mindössze öt percben.

Max McRae nyert az ERC4-ben a V-Híd Rally Hungaryn, Bertalan Márton második helyen zárt

Max McRae nyert, míg Bertalan Márton és Paizs Róbert a második helyen zárt a V-Híd Rally Hungary ERC4-es kategóriájában, így Csomós Mixiék mellett még egy magyar dobogós eredmény született a veszprémi versenyen. 

Hatalmas meglepetés! Csomós Mixi dobogón, Tempestini nyert a V-Híd Rally Hungaryn

A vártnál is több drámai fordulat után meglepetés eredménnyel zárult a V-Híd Rally Hungary, Simone Tempestini első dobogós eredménye az Eb-n győzelem lett, míg Hayden Paddon második, Mathiez Franceschi pedig harmadik helyen zárt. Csomós Mixi egy hajszállal maradt le csupán a dobogóról.
24,670RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Wagner magyarul köszönt, Marczyk defektje után Csomós már ötödik a V-Híd Rally Hungaryn

Mikko Heikkila nyerte a V-Híd Rally Hungary első vasárnapi szakaszát, így összessítésben növelte előnyét az élen, míg mögé Simone Tempestini, Miko Marczyk defektje után pedig Csomós Mixi az ötödik helyre lépett. 
A V-Híd Rally Hungary szombat délelőtti harmadik szakaszát Csomós Mixi nyerte, míg összetettben az ötödik helyen áll, a drámai reggeli szakaszok után a versenyt Mikko Heikkila vezeti.