2024. április 24. 09:25
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Ogier a második versenyző, aki képes volt elérni a 100 WRC-dobogót

Sébastien Ogier igen szép mérföldkőhöz ért a Horvát Rally győzelmével, hiszen megszerezte 100. dobogós eredményét a WRC-ben, ennél többre pedig csupán Sébastien Loeb volt képes. 

Evans: Mega csatát vívtunk a Horvát Rallyn, azonban semmit sem nyertünk a pontrendszer miatt

Elfyn Evans hatalmas csatát vívott Thierry Neuville-el a Horvát Rally győzelméért egészen a vasárnapi második szakaszig, ahol mindketten hibáztak, végül pedig az esetből a walesi versenyző került ki jobban, hiszen a másodikhelyen zárt. Ez az eredmény azonban semmit sem ért az idei pontrendszernek köszönhetően. 

FIA: Nehéz megváltoztatni év közben a WRC-pontrendszert

Andrew Wheatley, az FIA rally igazgatója még a Horvát Rally elején beszélt az idén bevezetett WRC-pontrendszerről, pedig akkor még nem iehetett tudni, hogy a hétvégén miként is alakul. 

Katsuta kezdett vasárnap a legjobban, Evans csökkentette hátrányát a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta nyerte a Horvát Rally első vasárnapi szakaszát, míg Elfyn Evans gyorsabb tudott lenni a verseny élén álló Thierry Neuville-nél. 

Evans vette át a vezetést a Horvát Rally esős szakaszán

A Horvát Rally első szombat délutáni szakaszán a korábbinál nagyobb eső volt tapasztalható, így pedig Elfyn Evans tudott gyorsabb lenni Thierry Neuville-nél és péntek után ismét átvette a vezetést. 

Neuville folytatta dominálását, eldőlt a WRC2 első helye Horvátországban?

Thierry Neuville szombat délelőtt is folytatta pénteken mutatott kiváló teljesítményét a Horvát Rallyn, miközben a WRC2-ben magabiztos előnybe került Nikolay Gryazin. 

Fourmaux kezdett leggyorsabban szombaton, ismét Neuville vezet a Horvát Rallyn

Adrien Fourmaux első szakaszát nyerte az idei Horvát Rallyn, miután a leggyorsabb tudott lenni az első szombati szakaszon, mely után Thierry Neuville ismét egyedül vezeti a versenyt. 

Micsoda tűzijátékkal zárult a Horvát Rally első napja!

Mintha szinte mindenki a pénteki utolsó szakaszra tartogatta volna igazi tempóját, olyan tűzijáték alakult ki a Horvát Rally első napjának záró szakaszán. Az eredmény pedig Thierry Neuville és Elfyn Evans holtversenye és Sébastien Ogier szakaszgyőzelme lett.  

Evans egy hajszálra az első helytől Neuville defektje után a Horvát Rallyn

Elfyn Evans megszerezte mai második szakaszgyőzelmét, miután Thierry Neuville defektet szedett össze a Horvát Rally második délutáni szakaszán. Csupán 1 tizedre csökkent a belga versenyző előnye. 
24,679RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Meglepő sorrend alakult ki Kínában az első időmérő előtt

Bizarr jelenetek zajlottak az első edzésen, az F1 ilyet még nem látott: a visszatérő Kínai Nagydíj egyetlen gyakorlásán égni kezdett a fű a pálya...
Csomós Mixi ugyan szinte végig vezetve nyerte az ORB-szezonnyitó Veszprém Rallyt, azonban a második helyért többen is nagy csatát vívtak.