2024. április 20. 15:36
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Fourmaux kezdett leggyorsabban szombaton, ismét Neuville vezet a Horvát Rallyn

Adrien Fourmaux első szakaszát nyerte az idei Horvát Rallyn, miután a leggyorsabb tudott lenni az első szombati szakaszon, mely után Thierry Neuville ismét egyedül vezeti a versenyt. 

Adok-kapok a Horvát Rallyn Neuville és Evans között

Thierry Neuville háromból két szakaszt nyert eddig a Horvát Rallyn, azonban Elfyn Evans igyekszik tartani a belga versenyző tempóját. 

Hatalmas különbségek alakultak ki a versenyzők között a Horvát Rally első szakaszán

Igen komoly meglepetéssel indult a Horvát Rally, miután Thierry Neuville tempóját senki sem tudta tartani és a belga versenyző már az első szakaszon nagy fölénnyel nyert. 

Verstappen nem látott a porban, Pryce nyerte a Brit Rally Bajnokság második versenyét

Jos Verstappen messze elmaradt az élmezőny tempójától első murvás versenyén, a Brit Rally Bajnokság második futamán, ahol Osian Pryce szerezte meg a győzelmet. 

Evans Horvátországban is folytatná idei jó szereplését

Elfyn Evans eddig két dobogós eredmény mellett egy negyedik helyet szerzett az idei három WRC-futamon, ezt a jó szereplést pedig a hétvégi Horvát Rallyn is folytatná. 

Mikkelsen pozitív hangulatban várja a Horvát Rallyt az olasz tesztverseny után

Andreas Mikkelsen a Monte után térhet vissza ismét a WRC mezőnyébe a Hyundai Motorsporttal, ahol szeretne a legjobb öt versenyző között zárni. 

Ogier a Horvát Rallyn szeretné megszerezni idei első győzelmét

Sébastien Ogier az idei Montén elért második helye után a Horvát Rallyn tér vissza ismét a WRC-mezőnybe, és a nyolcszoros világbajnok szeretné megismételni 2021-es eredményét déli szomszédunkban. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  
24,675RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Az ír zászló színeivel tiszteleg a Hyundai Craig Breen halálának évfordulóján Horvátországban

A Hyundai Motorsport Rally1-es autói idén is az ír zászló színeit fogják viselni a Horvát Rallyn, így tisztelegve az egy éve elhunyt Craig Breen emléke előtt. 
Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt.