2024. március 29. 11:34
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Latvala: Kenyában fontos szerepet kap a türelmes vezetés

A Toyota Gazoo Racing minden eddigi modern Szafari Rallyn nyerni tudott, Jari-Matti Latvala hasonló eredményben bízik idén is. 

Német Gábor a legújabb Skodával áll rajthoz a Rally Hungaryn

Német Gábor és Németh Gergely tavaly az ORB negyedik helyét szerezte meg év végén, ennek ellenére a 2023-ban használt Hyundai i20 N Rally2-t az Eurosol Racing Team Skoda Fabia RS Rally2-es autójára cseréli. 

Nézd élőben a Szafari Rally hivatalos tesztjét!

Magyar idő szerint szerda reggel 8 órától rendezik a Szafari Rally hivatalos tesztjét egy 5.4 km-es gyorsaságin, a shakedown élóben követhető.

Az Európa-bajnok Paddon a Rally Hungaryn kezdené a címvédéshez vezető utat

Hayden Paddon először fog Magyarországon versenyezni a veszprémi Rally Hungary alkalmával, melyen új verseny ide vagy oda, győzni szeretne. 

Sikert-sikerre halmoznak Kimi Räikkönen gyerekei; Robin gokartban, Rianna tornában lett első

Rianna Räikkönen után Kimi Räikkönen legidősebb gyereke, Robin is nyerni tudott a maga sportágában.

Korábban érkezik a 2025-ös WRC versenynaptár

Egyelőre csak öt futamnak biztos a helye 2025-ben.

Katsuta egyik legsikeresebb versenyén javíthat a Svéd Rally után

Takamoto Katsuta legsikeresebb versenye a kenyai Szafari Rally, ahol korábban kétszer is dobogóra tudott állni, ezért az afrikai versenyen szeretne javítani a nem jól sikerült Svéd Rally után. 

Fourmaux Kenyában is folytatná idei jó szereplését

Adrien Fourmaux a Svéd Rallyn elért első dobogós eredmény után a világbajnokság harmadik helyéről várhatja a Szafari Rallyt, ahol szeretné folytatni eddigi jó idei szereplését. 
24,581RajongókTetszik
1,902KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Az ERC-vel azonos versenytávot teljesít a 30. Veszprém Rally mezőnye

Megjelent a 30. Veszprém Rally versenykiírása, mely szerint másfélszeres szorzóval kerül megrendezésre az ORB szezonnyitó versenye április 12-14. között.  Veszprémben kezdődik az ERC idei nyolc...
Jourdan Serderidis tavaly úgy döntött, hogy visszavonul a WRC csúcskategóriájától és utolsó versenye az Akropolisz Rally volt. A görög üzletember azonban az idei Szafari Rallyn ismét visszatér a Rally1-es Ford Pumájához.