2024. április 16. 11:22
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Fourmaux dobogóra állna a Horvát Rallyn is

Adrien Fourmaux 2021-ben a Horvát Rallyn indult először WRC-vel, és azonnal jó eredményt tudott elérni. Az idei versenyre pedig két dobogós eredmény után tud menni, ezért szeretné Horvátországban is folytatni jó sorozatát. 

Tempestini: Csodálatos érzés győzelemmel zárni egy ERC-futamon! 

A román Simone Tempestini kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg egy ERC-futamgyőzelmét a V-Híd Rally Hungary végén. 

A V-Híd Rally Hungary minden örömteli és drámai pillanata 5 percben (videó)

Az ERC és ORB szezonnyitó veszprémi V-Híd Rally Hungary bővelkedett az örömteli és drámai pillanatokban is. Íme a verseny teljes összefoglalója mindössze öt percben.

Toyotás versenyzők a V-Híd Rally Hungary élén, Csomós hatodik az első nap végén

Martins Sesks és Mikko Heikkila komoly csatát vívott a V-Híd Rally Hungary első napi első helyéért, és végül a két totos között csak néhány másodperc döntött. Mathieu Franceschi elképesztő tempót mutatott szombaton, azonban a délelőtti borulás miatt csak a hetedik helyen áll. Csomós Mixi délután már kevésbé tudta tartani a tempót közvetlen riválisaival, azonban így is jó helyről várhatja a folytatást. 

Hatalmasat ment László Martin a V-Híd Rally Hungary szuperspeciál szakaszán, csak egy versenyző volt gyorsabb nála!

Nagyszerűen kezdődött a V-Híd Rally Hungary a magyar versenyzőknek, hiszen László Martin és Csomós Mixi is a legjobb ötben tudott zárni a Királyszentistváni szuperspeciál szakaszon, ráadásul a pécsi versenyzőnél csak Erik Cais volt gyorsabb.

Mads Ostberg betegség miatt nem indul a V-Híd Rally Hungaryn

Mads Ostberg tavaly a harmadik helyen zárt a Rally bajnokságon, köszönhetően győzelmének a tavalyi zempléni Rally Hungaryn is. Idén azonban Veszprémben sajnos nem tud rajthoz állni.

Két párossal indul a PSZA Motorsport a V-Híd Rally Hungaryn és kettővel a Veszprém Rallyn

Két Peugeot-os és két Ladás párossal veszi be a Balaton északi partját a PSZA Motorsport csapata.

Nézd élőben a V-Híd Rally Hungary kvalifikációját!

A délelőtti shakedown után hamarosan, 14:16-tól a kvalifikációra kerül sor a v-Híd Rally Hungaryn, melyet az alábbi videóban élőben is lehet követni.

Németh „16V” Péter először fog hátsókerekes autót vezetni

A Horváth Rallye ASE csapatvezetője, Németh "16V" Péter számára nagy pillanat érkezik el a Veszprém Rallyn, hiszen bár nem tegnap volt, amikor versenyezni kezdett, először fog hátsókerék meghajtású autóval indulni egy futamon.
24,646RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

A Hyundai sikeresen teljesítette a Horvát Rally előtti tesztet

A Hyundai Motorsport versenyzői, Thierry Neuville, Ott Tanak és Andreas Mikkelsen is sikeresen teljesítették a Horvát Rally előtti tesztet a hét első felében.
Jos Verstappen is rajthoz áll a Brit Rally Bajnokság hétvégi második futamán, melyre összesen 180 páros adta le nevezését.