2024. április 23. 09:05
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

FIA: Nehéz megváltoztatni év közben a WRC-pontrendszert

Andrew Wheatley, az FIA rally igazgatója még a Horvát Rally elején beszélt az idén bevezetett WRC-pontrendszerről, pedig akkor még nem iehetett tudni, hogy a hétvégén miként is alakul. 

Horvát Rally: Ogier nyerte Neuville és Evans kiélezett csatáját, veretlen maradt a Toyota

Thierry Neuville és Elfyn Evans szoros csatáját végül Sébastien Ogier nyerte, így a Toyota megőrizte veretlenségét Horvátországban, ahol a legtöbb pontot Elfyn Evans szerezte. 

Akár mindent megnyerhet a Toyota a Horvát Rallyn a drámai vasárnapi verseny után

A Toyota Gazoo Racing Team versenyzői akár minden tekintetben győztesen zárhatnak a Horvát Rallyn a drámai utolsó nap végén. 

Neuville folytatta dominálását, eldőlt a WRC2 első helye Horvátországban?

Thierry Neuville szombat délelőtt is folytatta pénteken mutatott kiváló teljesítményét a Horvát Rallyn, miközben a WRC2-ben magabiztos előnybe került Nikolay Gryazin. 

Neuville diktálta a tempót a Horvát Rallyn péntek délelőtt

Thierry Neuville diktálta a tempót a Horvát Rally péntek délelőtti szakaszain, így a vb éllovas vezet Elfyn Evans és Sébastien Ogier előtt. 

Adok-kapok a Horvát Rallyn Neuville és Evans között

Thierry Neuville háromból két szakaszt nyert eddig a Horvát Rallyn, azonban Elfyn Evans igyekszik tartani a belga versenyző tempóját. 

Hatalmas különbségek alakultak ki a versenyzők között a Horvát Rally első szakaszán

Igen komoly meglepetéssel indult a Horvát Rally, miután Thierry Neuville tempóját senki sem tudta tartani és a belga versenyző már az első szakaszon nagy fölénnyel nyert. 

Meglepő sorrend alakult ki Kínában az első időmérő előtt

Bizarr jelenetek zajlottak az első edzésen, az F1 ilyet még nem látott: a visszatérő Kínai Nagydíj egyetlen gyakorlásán égni kezdett a fű a pálya...

Kilenc Rally1-es autó indul a Portugál Rallyn, hatalmas csata várható a WRC2-ben

Összesen 69 nevezés érkezett a WRC idei ötödik versenyére, a Portugál Rallyra, ahol kilenc Rally1-es autó áll rajthoz, a WRC2-ben pedig 39-en küzdenek meg a győzelemért és a pontokért. 
24,679RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Nézd élőben a Horvát Rally hivatalos tesztjét!

Csütörtökön reggel kilenc órától a 3.65 km-es Okic szakaszon rendezik a Horvát Rally hivatalos tesztjét, melyet az alábbi videóban élőben lehet követni.
Phillip Allen hatalmas hibát követett el a V-Híd Rally Hungary utolsó napján, amit a felügyelők igen komolyan megbüntettek.