2024. április 18. 05:26
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Carlos Sainz szerint így lehetne növelni a Rally1-es autók számát a WRC-ben

Carlos Sainz kétszeres rally világbajnok lett az 1990-es évek elején, amikor még jóval több autó versenyzett egymással a csúcskategóriában, mint most. A spanyol legendának van ötlete arra, hogy miként lehetne növelni a Rally1-es autók számát a mai WRC-futamokon. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Csomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally Hungaryn

Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt. 

A drámák sora még nem ért véget! Sesks is kiesett az élről, Tempestini vezet, Csomós negyedik a V-Híd Rally Hungaryn

Igazán drámaian alakul a vasárnapi verseny a V-Híd rally Hungaryn, ahol Martins Sesks is az élről kényszerült kiállni. Simone Tempestini vezet a Power Stage előtt, míg Csomós Mixi negyedik. 

Sesks növelte az előnyét a V-Híd Rally Hungaryn, Csomós két kerekezett és elvesztette a negyedik helyet

Mathieu Franceschi volt a V-Híd rally Hungary első vasárnapi szakaszán a leggyorsabb, így megelőzte Csomós Mixit, míg a verseny élén Martins Sesks növelte előnyét. 

Hatalmas dráma után Martins Sesks a V-Híd Rally Hungary élén, Csomós negyedik!

A Kislőtér után a Nagylőtér szakasz is problémát okozott a versenyzőknek a V-Híd Rally Hungaryn, Mikko Heikkila kiesett, Martins Sesks pedig szinte szó szerint az élre repült. Csomós Mixi újabb helyet javítva már a negyedik. 

Ranga Péter Eb pontszerző és ORB 2. helyről kényszerült kiállni, Paddon már dobogón a V-Híd Rally Hungaryn

Mikko Heikkila nyerte a V-Híd Rally Hungary második vasárnapi szakaszát is, így növelte előnyét Simone Tempestini előtt, míg a harmadik helyre Hayden Paddon lépett. Ranga Péter Eb pontszerző helyről kényszerült kiállni. 

Wagner magyarul köszönt, Marczyk defektje után Csomós már ötödik a V-Híd Rally Hungaryn

Mikko Heikkila nyerte a V-Híd Rally Hungary első vasárnapi szakaszát, így összessítésben növelte előnyét az élen, míg mögé Simone Tempestini, Miko Marczyk defektje után pedig Csomós Mixi az ötödik helyre lépett. 
24,667RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Subaru: A WRC nagy lehetőséget jelent számunkra

Áprilistól Hiromi Tamou lett a Subaru Tecnica International (STI) igazgatója, aki nem sokkal kinevezése után a WRC-be való visszatérést említette egy interjú során. 
Két Peugeot-os és két Ladás párossal veszi be a Balaton északi partját a PSZA Motorsport csapata.