2024. április 18. 10:22
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Evans Horvátországban is folytatná idei jó szereplését

Elfyn Evans eddig két dobogós eredmény mellett egy negyedik helyet szerzett az idei három WRC-futamon, ezt a jó szereplést pedig a hétvégi Horvát Rallyn is folytatná. 

Mikkelsen pozitív hangulatban várja a Horvát Rallyt az olasz tesztverseny után

Andreas Mikkelsen a Monte után térhet vissza ismét a WRC mezőnyébe a Hyundai Motorsporttal, ahol szeretne a legjobb öt versenyző között zárni. 

Az ír zászló színeivel tiszteleg a Hyundai Craig Breen halálának évfordulóján Horvátországban

A Hyundai Motorsport Rally1-es autói idén is az ír zászló színeit fogják viselni a Horvát Rallyn, így tisztelegve az egy éve elhunyt Craig Breen emléke előtt. 

A V-Híd Rally Hungary minden örömteli és drámai pillanata 5 percben (videó)

Az ERC és ORB szezonnyitó veszprémi V-Híd Rally Hungary bővelkedett az örömteli és drámai pillanatokban is. Íme a verseny teljes összefoglalója mindössze öt percben.

Max McRae nyert az ERC4-ben a V-Híd Rally Hungaryn, Bertalan Márton második helyen zárt

Max McRae nyert, míg Bertalan Márton és Paizs Róbert a második helyen zárt a V-Híd Rally Hungary ERC4-es kategóriájában, így Csomós Mixiék mellett még egy magyar dobogós eredmény született a veszprémi versenyen. 

Hatalmas meglepetés! Csomós Mixi dobogón, Tempestini nyert a V-Híd Rally Hungaryn

A vártnál is több drámai fordulat után meglepetés eredménnyel zárult a V-Híd Rally Hungary, Simone Tempestini első dobogós eredménye az Eb-n győzelem lett, míg Hayden Paddon második, Mathiez Franceschi pedig harmadik helyen zárt. Csomós Mixi egy hajszállal maradt le csupán a dobogóról.

A drámák sora még nem ért véget! Sesks is kiesett az élről, Tempestini vezet, Csomós negyedik a V-Híd Rally Hungaryn

Igazán drámaian alakul a vasárnapi verseny a V-Híd rally Hungaryn, ahol Martins Sesks is az élről kényszerült kiállni. Simone Tempestini vezet a Power Stage előtt, míg Csomós Mixi negyedik. 

Sesks növelte az előnyét a V-Híd Rally Hungaryn, Csomós két kerekezett és elvesztette a negyedik helyet

Mathieu Franceschi volt a V-Híd rally Hungary első vasárnapi szakaszán a leggyorsabb, így megelőzte Csomós Mixit, míg a verseny élén Martins Sesks növelte előnyét. 
24,670RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Sesks vette át a vezetést a V-Híd Rally Hungaryn, Csomós javított, izgulhatnak Franceschi szerelői?

A V-Híd Rally Hungary Hegyesd szakaszát ismét Mathieu Franceschi nyerte, míg a verseny élére Martins Sesks, az ötödik helyre Csomós Mixi állt. A francia versenyző szakaszgyőzelme nem biztos, hogy jó hír szerelőinek. 
Áprilistól Hiromi Tamou lett a Subaru Tecnica International (STI) igazgatója, aki nem sokkal kinevezése után a WRC-be való visszatérést említette egy interjú során.