2024. április 20. 16:54
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Neuville folytatta dominálását, eldőlt a WRC2 első helye Horvátországban?

Thierry Neuville szombat délelőtt is folytatta pénteken mutatott kiváló teljesítményét a Horvát Rallyn, miközben a WRC2-ben magabiztos előnybe került Nikolay Gryazin. 

Neuville diktálta a tempót a Horvát Rallyn péntek délelőtt

Thierry Neuville diktálta a tempót a Horvát Rally péntek délelőtti szakaszain, így a vb éllovas vezet Elfyn Evans és Sébastien Ogier előtt. 

Adok-kapok a Horvát Rallyn Neuville és Evans között

Thierry Neuville háromból két szakaszt nyert eddig a Horvát Rallyn, azonban Elfyn Evans igyekszik tartani a belga versenyző tempóját. 

Nézd élőben a Horvát Rally hivatalos tesztjét!

Csütörtökön reggel kilenc órától a 3.65 km-es Okic szakaszon rendezik a Horvát Rally hivatalos tesztjét, melyet az alábbi videóban élőben lehet követni.

Írország 2025-ben még nem tér vissza a WRC-naptárba

Az Ír Motorsport Szövetség bejelentette, hogy még legalább hat hónapra van szüksége, hogy a WRC-futamhoz szükséges anyagi keretet előteremtse, így 2025-ben még biztosan nem tér vissza a vb naptárba. 

Evans Horvátországban is folytatná idei jó szereplését

Elfyn Evans eddig két dobogós eredmény mellett egy negyedik helyet szerzett az idei három WRC-futamon, ezt a jó szereplést pedig a hétvégi Horvát Rallyn is folytatná. 

Mikkelsen pozitív hangulatban várja a Horvát Rallyt az olasz tesztverseny után

Andreas Mikkelsen a Monte után térhet vissza ismét a WRC mezőnyébe a Hyundai Motorsporttal, ahol szeretne a legjobb öt versenyző között zárni. 

Ogier a Horvát Rallyn szeretné megszerezni idei első győzelmét

Sébastien Ogier az idei Montén elért második helye után a Horvát Rallyn tér vissza ismét a WRC-mezőnybe, és a nyolcszoros világbajnok szeretné megismételni 2021-es eredményét déli szomszédunkban. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 
24,675RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Fourmaux dobogóra állna a Horvát Rallyn is

Adrien Fourmaux 2021-ben a Horvát Rallyn indult először WRC-vel, és azonnal jó eredményt tudott elérni. Az idei versenyre pedig két dobogós eredmény után tud menni, ezért szeretné Horvátországban is folytatni jó sorozatát. 
Mathieu Franceschi nyerte a V-Híd Rally Hungary legtöbb szakaszát, azonban a a francia versenyző szerint a szombati borulás nélkül még ennél is jobb eredményt érhetett volna el.