2024. március 28. 09:42
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Itt egy lélegzetelállító versenypálya, amin nem rendeznek komoly versenyeket

Jövő héten rendezik az idei Japán Nagydíjat az egyik legkedveltebb versenypályán, de ez az aszfaltcsík is mutatja, hogy arrafelé vannak még kivételes körök.

Evans: A Szafari Rally olyan, mint a lottó

Elfyn Evans szerint hiába kezdte jól az idei WRC-szezont, a Szafari Rallyn bármi előfordulhat. A versenyt pedig eső nehezítheti meg mégjobban.  

Nézd élőben a Szafari Rally hivatalos tesztjét!

Magyar idő szerint szerda reggel 8 órától rendezik a Szafari Rally hivatalos tesztjét egy 5.4 km-es gyorsaságin, a shakedown élóben követhető.

Katsuta egyik legsikeresebb versenyén javíthat a Svéd Rally után

Takamoto Katsuta legsikeresebb versenye a kenyai Szafari Rally, ahol korábban kétszer is dobogóra tudott állni, ezért az afrikai versenyen szeretne javítani a nem jól sikerült Svéd Rally után. 

68 páros nevezett a Horvát Rallyra – egy magyar duónak szurkolhatunk

A WRC2-ben várható a nagy csata a Horvát Rallyn.

Az ERC-vel azonos versenytávot teljesít a 30. Veszprém Rally mezőnye

Megjelent a 30. Veszprém Rally versenykiírása, mely szerint másfélszeres szorzóval kerül megrendezésre az ORB szezonnyitó versenye április 12-14. között.  Veszprémben kezdődik az ERC idei nyolc...

Munster: Historic és Rally2-es autó után már nagyon várom, hogy Rally1-es autóval is indulhassak Kenyában

Grégoire Munster már indulhatott Kenyában Rally2-es és historic versenyautóval is, azonban Rally1-es járművel idén először fog versenyezni. 

Rendőrség: Nézők elől elzárt területen történt a vasárnapi halálos rallybaleset

A rendőrség hétfőn újabb információkat között az Esztergom-Nyerges Rally-n történt, négy halálos áldozattal járó tragédiáról.

Kiderült, miért döntött a visszatérés mellett Serderidis

Jourdan Serderidis tavaly úgy döntött, hogy visszavonul a WRC csúcskategóriájától és utolsó versenye az Akropolisz Rally volt. A görög üzletember azonban az idei Szafari Rallyn ismét visszatér a Rally1-es Ford Pumájához. 
24,579RajongókTetszik
1,902KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Érdi elképesztő tempóra váltott az Esztergom-Nyerges Rallyn vasárnap reggel

Ifjabb Érdi Tibor és Kerék István nemcsak a historic mezőnyben vezet magabiztosan az Esztergom-Nyerges Rallyn, hanem az ORB2 és a tesztmezőnyt is figyelembe véve is a leggyorsabb. 
Kiderültek az első információk az idei Lett Rallyról, mely szerint péntek estig nem szervizelhetnek a versenyzők, köszönhetően annak, hogy az eddigi legnagyobb kiterjedésű liepaja versenyre kerül sor.