2024. április 23. 19:29
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Így állna a WRC a régi pontrendszer alapján

Igen sok kritika éri az idén bevezetett WRC-pontrendszert, ezért megnéztük, miként nézne ki az egyéni pontrendszer a tavalyi szabályok alapján.

Martins Sesks az M-Sport csapatával ír történelmet két WRC-futamon!

Martins Sesks hatalmas lehetőséget kapott az M-Sport csapatától, miután két WRC-futamon is a fordos csapat Rally1-es, de hibrid rendszer nélküli autójával indulhat. 

Neuville a verseny nagy részében a győzelemért harcolt, de elégedett a Horvát Rally 3. helyével is

Thierry Neuville elégedetten értékelt a Horvát Rallyn elért harmadik helyezést követően is, hiszen bár vasárnap hibázott, mégis azonos pontszámot szerzett a második helyen záró Elfyn Evans-szel, így továbbra is hat ponttal előzi meg legfőbb riválisát. 

Neuville nagy csatában nyerte a Horvát Rally első felét

Thierry Neuville folytatta szombat délután is fantasztikus teljesítményét és végül szoros csatában vezet a második nap estéjén a világbajnokság negyedik futamán. 

Fourmaux kezdett leggyorsabban szombaton, ismét Neuville vezet a Horvát Rallyn

Adrien Fourmaux első szakaszát nyerte az idei Horvát Rallyn, miután a leggyorsabb tudott lenni az első szombati szakaszon, mely után Thierry Neuville ismét egyedül vezeti a versenyt. 

Micsoda tűzijátékkal zárult a Horvát Rally első napja!

Mintha szinte mindenki a pénteki utolsó szakaszra tartogatta volna igazi tempóját, olyan tűzijáték alakult ki a Horvát Rally első napjának záró szakaszán. Az eredmény pedig Thierry Neuville és Elfyn Evans holtversenye és Sébastien Ogier szakaszgyőzelme lett.  

Evans egy hajszálra az első helytől Neuville defektje után a Horvát Rallyn

Elfyn Evans megszerezte mai második szakaszgyőzelmét, miután Thierry Neuville defektet szedett össze a Horvát Rally második délutáni szakaszán. Csupán 1 tizedre csökkent a belga versenyző előnye. 

Neuville a havazásban sem vett vissza a Horvát Rallyn

Thierry Neuville továbbra is szárnyal a Horvát Rally pénteki napján, és még a havazásban sem vette vissza a tempójából. 

Neuville diktálta a tempót a Horvát Rallyn péntek délelőtt

Thierry Neuville diktálta a tempót a Horvát Rally péntek délelőtti szakaszain, így a vb éllovas vezet Elfyn Evans és Sébastien Ogier előtt. 
24,681RajongókTetszik
1,925KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Túlélő verseny lett a PSZA Motorsport számára a V-Híd Rally Hungary

A PSZA Motorsport négy párossal állt rajthoz a V-Híd Rally Hungaryn, akik számára igazi túlélő verseny lett a veszprémi rendezvény. 
A Svéd Rally győztese nincs ott a mezőnyben, de így is komoly csata várható.