2024. április 19. 11:58
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Meglepő sorrend alakult ki Kínában az első időmérő előtt

Bizarr jelenetek zajlottak az első edzésen, az F1 ilyet még nem látott: a visszatérő Kínai Nagydíj egyetlen gyakorlásán égni kezdett a fű a pálya...

A Horvát Rallyn is népes lesz a Junior WRC mezőny

A Svéd Rally győztese nincs ott a mezőnyben, de így is komoly csata várható.

Nézd élőben a Horvát Rally hivatalos tesztjét!

Csütörtökön reggel kilenc órától a 3.65 km-es Okic szakaszon rendezik a Horvát Rally hivatalos tesztjét, melyet az alábbi videóban élőben lehet követni.

Ogier a Horvát Rallyn szeretné megszerezni idei első győzelmét

Sébastien Ogier az idei Montén elért második helye után a Horvát Rallyn tér vissza ismét a WRC-mezőnybe, és a nyolcszoros világbajnok szeretné megismételni 2021-es eredményét déli szomszédunkban. 

Neuvile: Az eső kedvezhet számunkra a Horvát Rallyn

Thierry Neuville a világbajnokság éléről várhatja a hétvégi Horvát Rallyt, melyen tavaly az élen állva hibázott és kiesett. Idén a belga versenyző szeretne dobogón zárni. 

Fourmaux dobogóra állna a Horvát Rallyn is

Adrien Fourmaux 2021-ben a Horvát Rallyn indult először WRC-vel, és azonnal jó eredményt tudott elérni. Az idei versenyre pedig két dobogós eredmény után tud menni, ezért szeretné Horvátországban is folytatni jó sorozatát. 

Az ír zászló színeivel tiszteleg a Hyundai Craig Breen halálának évfordulóján Horvátországban

A Hyundai Motorsport Rally1-es autói idén is az ír zászló színeit fogják viselni a Horvát Rallyn, így tisztelegve az egy éve elhunyt Craig Breen emléke előtt. 

Latvala óvatos a Horvát Rally előtt

Reggelente akár fagypont közelébe is eshet a hőmérséklet.

Franceschi borulás után érte el a V-Híd Rally Hungary második helyét

Mathieu Franceschi nyerte a V-Híd Rally Hungary legtöbb szakaszát, azonban a a francia versenyző szerint a szombati borulás nélkül még ennél is jobb eredményt érhetett volna el. 
24,674RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Hatalmas meglepetés! Csomós Mixi dobogón, Tempestini nyert a V-Híd Rally Hungaryn

A vártnál is több drámai fordulat után meglepetés eredménnyel zárult a V-Híd Rally Hungary, Simone Tempestini első dobogós eredménye az Eb-n győzelem lett, míg Hayden Paddon második, Mathiez Franceschi pedig harmadik helyen zárt. Csomós Mixi egy hajszállal maradt le csupán a dobogóról.
A Kislőtér után a Nagylőtér szakasz is problémát okozott a versenyzőknek a V-Híd Rally Hungaryn, Mikko Heikkila kiesett, Martins Sesks pedig szinte szó szerint az élre repült. Csomós Mixi újabb helyet javítva már a negyedik.