Kajto: Végig támadtunk

Kajetan Kajetanowicz és Jaroslaw Baran a Róma Rali utolsó szakaszát még az élről kezdhette, majd a végére minimális különbséggel zárt a második helyen Bryan Bouffier mögött. A lengyel páros számára jó lett volna a győzelem, de még fontosabb, hogy még közelebb kerültek harmadik bajnoki címükhöz.

– Kajto, fél másodperc volt az előnyöd az utolsó szakasz előtt. Valami probléma volt az utolsó szakaszon?

– Végig támadtunk, de igyekeztünk a helyünket is tartani. A fő cél az volt, hogy tartsuk helyünket az Eb-n. Kissé beteg is vagyok, így nem volt könnyű a vezetés sem. Bryannal régóta ismerjük egymást, több éven át harcoltunk már egymással. Bízom benne, hogy sokáig fogunk még harcolni egymással.

– Ez az eredmény azt jelenti, hogy Lettországban dől el a bajnokság. Miként látod most az esélyeid?

– Az előnyünk elég nagy, jó sebességgel kell vezetni és meglátjuk. Remélem, hogy miénk lesz az első hely, de hosszú még az út addig.

– Jaroslaw, Igen izgalmas lett az utolsó nap. Mit kellett volna másképp csinálni, hogy nyerjetek?

– Ahogy Bruno és Xavier, úgy mi is nagyon sok éve versenyzünk együtt Kajtoval. Nem kockáztattunk sokat, de siettünk, ahogy tudtunk. A bajnokság állása is fontos volt, nem támadtunk maximálisan. Nem tudom mi döntött végül a győzelemről. Nagyon kicsi volt a különbség, az utolsó pillanatig nem derült ki, hogy ki a győztes. Gratulálok Bryannak és Xaviernek.

 

Fotó: DPPI