Magalhaes: Bármi is lesz a vége, mi örülni fogunk

Bruno Magalhaes és Hugo Magalhaes csak egy ERC versenyt tervezett idén, ám portugál győzelmük után a teljes szezonban rajthoz tudnak állni a bajnoki címért küzdve. A portugál kettősnek bár kevés már az esélye a végső győzelemre, de számukra ez a szezon már fantasztikusan alakult, akármi is lesz az eredmény.

– Bruno, Rómában visszatértél a dobogóra és még van esélyed a bajnoki címre is. Mekkora esélyt látsz a bajnoki címedre?

– Szeretnénk a következő versenyen is hasonló iramban folytatni, mint most. Biztos vagyok benne, hogy Kajto nem számított arra, hogy velem kell harcolnia a bajnoki címért, mert mi kis csapata vagyunk és a közelmúltban kevés versenyen indultam. Az év elején csak egy versenyt terveztünk, aztán egy elképesztő szezon lett. Most szeretnénk a bajnoki címért harcolni és természetesen ott leszünk Lettországban is. Kevés már az esélyünk, de szeretnék ott lenni az utolsó versenyen is, és szeretnék gratulálni a helyszínen a bajnoknak. Bár mi is lesz a vége a bajnokságnak, mi örülni fogunk. Ha mégis mi leszünk a bajnokok, még boldogabbak leszünk.

– Hugo, sok országban versenyeztél már. Hogy tudnád összehasonlítani a többivel ezt a versenyt?

– Ez a verseny nagyon jó volt. Trükkös, kihívással teli szakaszok voltak, nagyon szép környezetben. Szerettünk volna a lehető legtöbb pontot megszerezni, de mint a többieknek, nekünk is nagyon nehéz volt a kezdet. Már nincs sok esélyünk a bajnoki címre, de a végsőkig fogunk harcolni. Akárhogy is végződik, mindannyian örülni fogunk az eredménynek, ez a szezon fantasztikus volt.

 

Fotó: DPPI