back to top
2024. augusztus 03. 07:52

KezdőlapORBMár kaphatóak a jegyek a Győr Rallyra!

Már kaphatóak a jegyek a Győr Rallyra!

-

Elkezdődött a jegyértékesítés az ORB ötödik futamára, melyet szeptember 6–8-án rendeznek meg Győrben és környékén.

Szeptemberben visszatér az ORB mezőnye Győrbe, a tavalyi nagy sikerű verseny után az idén is megrendezik a Győr Rallyt. A szeptember 6–8-án esedékes versenyre elkezdődött a jegyértékesítés. Elővételben mindenki kedvezményesen vásárolhatja meg a jegyét, méghozzá a tavalyi áron. Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés, míg a belvárosi gyorsasági szakasz az idén is ingyenes lesz. Részleteket a https://gyorrally.hu/jegyek oldalon olvashatnak, a jegyek a Motorspormania oldalán kaphatóak.

A tavalyi versenytől eltérően az idén a szombati napon rendezik meg az egyik legnépszerűbb gyorsaságit, a Rábaringet. A szakasz rengeteg izgalmat tartogat, amit az ugratók, az ikonikus döntött kanyar és a változatos útfelületek garantálnak. A másik újítás a vasárnapi belvárosi szakaszt érinti, amely nem csak a nézőkre fókuszál, hiszen a tempósabb részek, az izgalmas kanyarok és a körforgalmak a versenyzők számára is élvezetessé teszik a belvárosi gyorsot.

A szakszerűen kialakított, biztonságos nézői pontok, a családok számára játszótérrel is felszerelt terület és számtalan kiegészítő program pedig azok számára is remek szórakozást nyújt, akik csak most ismerkednek a sportággal.

Friss