2024. április 30. 13:00

KezdőlapORBVáltozott a Watz Rally eredménye 

Változott a Watz Rally eredménye 

-

Az utolsó szakasz után büntetéseket osztottak ki több versenyzőnek, így változott a Rally3-as Watz Rally eredménye

A Rally3-as bajnokság idei harmadik futamának, a Watz Rallynak utolsó szakasza után öten is büntetést kaptak, ez pedig befolyásolta a verseny végeredményét is. 

Zákányi János és Vidécz Zsolt, valamint Bíró Gergő és Bíró Balázs eredménye nem változott, így a ladás és opeles kettős szerezte meg az első két helyet, kettejük között pedig 5,4 másodperc döntött. 

A harmadik helyen Geng Bence és Geng Ferenc zárt, azonban 10 másodperces büntetéssel 22,9 másodperc lett a hátrányuk. 

Kubovics István és Géringer Zoltán, Rácz Gábor és Szijártó Róbert, valamint Spéder Bence és Koroknai Dániel sem kapott büntetést, ők a negyedik, ötödik és hatodik helyen zártak. 

A hetedik helyen záró TEJCSI és Fodor Csaba, valamint Lengyel István és Göbölös Péter mögé Takács István és Takács István lépett a kilencedik pozícióba, míg a 10. helyen Fábián Lóránt és Ihász László ért célba, annak ellenére, hogy a záró szakaszt követően még 10 másodperc büntetést kapott, így összesen 20 másodperc büntetésük lett. 

Békési Richárd és Bernát Martin Zsolt ugyanakkor a hetedik helyről a 12. helyre csúsztak, miután 20 másodperc büntetést osztottak ki nekik. 

A büntetések nagy része lassítóban történt hibázás után kerültek kiosztásra. 

Végeredmény

Friss