back to top

Megjelent a Diósgyőr Rally versenykiírása

12 gyorsasági vár a Diósgyőr Rally ORB mezőnyére, hat az ORB2-re és öt az ORB3-ra, a historic mezőny az ORB-vel azonos versenytávon versenyez. 

Ogier szeretné kihasználni jó rajthelyét a Portugál Rallyn

Sébastien Ogier egy év kihagyást követően indul ismét a Portugál Rallyn, ahol idén szeretné kihasználni jó rajthelyét. 
22,058RajongókTetszik
1,895KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

Francia csata, magyar dráma a Kanári-szigetek Rally első napján – Csomós-belső a harmadik szakaszról

Igazán szoros, kiélezett csata folyt az első helyért a Kanári-szigetek Rally első napján, melynek végén Yoann Bonato egy hajszállal előzi meg francia honfitársát, Mathieu Franceschit, míg a harmadik helyen Hayden Paddon áll. A magyar versenyzők közül Csomós Miklós a 3. helyről esett ki, míg László Martin nincs pontszerző helyen. 

Nem kért bocsánatot a Ricciardót megtorpedózó Stroll, és legújabb megjegyzésével sem lesz népszerűbb

Daniel Ricciardo dühe elszállt, de ettől még alighanem megvan a véleménye arról, hogy Lance Stroll nem kért tőle bocsánatot.

Jön a meglepetés? – Adrian Newey visszatérhet korábbi sikerei helyszínére

Egy olyan Forma–1-es csapat is szóba került Adrian Newey lehetséges következő állomáshelyeként, amelyikről eddig senki nem beszélt.

Csomós Mixi és Nagy Attila balesetet szenvedett, Cachóné az első kör a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato vezet a Kanári-szigetek Rally első három pénteki szakazát követően, sajnos Csomós Mixi és Nagy Attila a napi második szakaszon balesetet szenvedett, kivizsgálásra kórházba szállítják őket.

Kiválóan kezdtek Csomós Mixiék a Kanári-szigetek Rally pénteki napján!

A Kanári-szigetek Rally első pénteki szakaszán Yoann Bonato volt a leggyorsabb, de Csomós Mixi sem sokkal maradt el tőle. A francia versenyző összetettben is az élre állt, míg Mixiék a harmadik helyen állnak. 

Versenyzőtársa szerint Senna előre érezte, hogy meg fog halni

Ayrton Senna 30 évvel ezelőtti halála Johnny Herbertet is sokkolta. A Lotus pilótája szerint a brazil érezte, hogy közel a vég.
A Toyota Gazoo Racing négy versenyzővel áll rajthoz a Portugál Rallyn jövő héten, a gyártói pontokért azonban csak három versenyző harcolhat.