back to top
2024. szeptember 19. 23:16

KezdőlapORBHivatalos teszttel kezdődik a II. WHB Győr Rally

Hivatalos teszttel kezdődik a II. WHB Győr Rally

-

A szeptember 6-8-án rendezett II. WHB Győr Rally előtt a versenyzők hivatalos teszten készülhetnek a futamra, ahol már a nézők is  megnézhetik a versenyzőpárosokat.

A Rábaringen kialakított 3 kilométeres pályaszakaszon tesztelhetnek a versenyre nevezők, szokás szerint térítés ellenében. Ami viszont nem megszokott, hogy a biztonságos lebonyolítás jegyében nem csak a versenyen, hanem a teszten is nézői pontot alakítanak ki a rendezők. Ez könnyen megközelíthető, és innen biztonságosan figyelhető a teszt.

Győr Rally teszt
kép: TRP Media

A jelentkezési határidő  a tesztre szeptember 1., vasárnap 24 óra. A program csütörtökön (09.05.) 14:00 órától 18:30-ig tart, az első egy órában a pálya felírására kapnak lehetőséget a párosok, majd 15 órától folyamatos rajtoltatással indulhatnak az autók.

A teszten „vendég” navigátorok is részt vehetnek, így a jobb egyben nem biztos, hogy a megszokott navigátort látják majd a nézők.

A II. WHB Győr Rally hivatalos programja pénteken 17:25-kor kezdődik, ekkor gördül át a Dunakapu téren az első ORB3-as autó.

Fotó: Sári Péter

Friss