back to top
2024. szeptember 19. 22:35

KezdőlapWRCGrégoire Munster visszatér oda, ahol minden elkezdődött

Grégoire Munster visszatér oda, ahol minden elkezdődött

-

Az M-Sport belga pilótája, Grégoire Munster a Chile Rallyn versenyzett először a WRC-ben, a jövő héten újra Dél-Amerikában bizonyíthat.

Grégoire Munster visszatér arra a helyszínre, ahol bemutatkozott a WRC-ben – a jövő héten ugyanisa Chile Rallyval folytatódik a világbajnokság. A belga pilóta eltökélt szándéka, hogy megmutassa, mennyit fejlődött az eltelt idő alatt.

A bemutatkozása egyébként meglehetősen eseménydúsra sikeredett, a navigátora, Louis Louka a szállodában felejtette az itinert, egyszer az árkot is megjárták, végül azonban sikeresen célba ért, és a 13. hely miatt sem kellett szégyenkeznie. A legutóbbi versenye sem volt eseménymentes, az Akropolisz Rallyn az ötödik helyről esett ki.

„Csalódottak voltunk Görögország miatt – mondta Munster a WRC.com-nak. – Úgy gondolom, hogy elég jól ment minden, az első napon történt kisebb problémák és a defektek ellenére is. Még a második napon is biztató volt a tempónk reggel, aztán jött ez a kiesés. Ez egy kis hiba volt, nagy következményekkel, amit nagyon sajnálok, mert a csapat rengeteg erőforrást fektetett abba, hogy a lehető legjobb állapotba hozza az autót ezen az igazán kemény versenyen. Azonban az időt nem tudjuk visszapörgetni, csak előre tekinthetünk, és mindent beleadunk, hogy Chilében jó eredményt érjünk el.”

Friss