back to top
2024. október 12. 18:26

KezdőlapHírekA Monte-Carlo Rally is megirigyelhetné a RallyLegend péntek esti hangulatát és látványát...

A Monte-Carlo Rally is megirigyelhetné a RallyLegend péntek esti hangulatát és látványát (videó)

-

Három gyorsaságit rendeztek péntek este a RallyLegenden, melyen a versenyzők közül többen már a gyorsaságra is törekedtek a látvány mellett. Adrien Fourmaux vezet a WRC kategóriában, míg Szombathelyi Péter a historic mezőnyben a legjobb 10-ben helyezkedik el. 

Három gyorsaságit rendeztek péntek este a népszerű RallyLegenden, melyen a WRC kategóriában Adrien Fourmaux és Alexandre Coria vezet a hibrid Ford Pumával, míg őt Victor Senra és Paula Ramos C3 WRC-vel, Luca Pedersoli és Anna Tomasi Hyundai i20 Coupe WRC-vel követi. A magyar versenyzők közül ebben a kategóriában Kazár Miklós és Begala Tamás a legjobb a 14. helyen a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel. 

A Classic mezőnyben Simone Romagna és Dina Lamonato Lancia Deltával vezet a Subaru Impreza 555-öst vezető Gustavo Trelles és Jorge Del Buono előtt, míg a harmadik helyen Francesco Turatello és Roberto Segato áll ugyancsak Lanciával. A kategóriában a magyar versenyzők közül Gabura Krisztián és Kertész Krisztián BMW M3 E30-cal a 12. helyről várhatja a folytatást. 

A Historic mezőnyben Simone Brusori és Fernando Carrugi Porschéval áll az élen, őt Stefano Rosati és Corrado Costa Talbot Sunbeammel, Philippe Olczyk és Eric De Bolle pedig Lancia Stratos-szal követi. Szombathelyi Péter és Heffner Gergő az előkelő 10. helyet foglalja el Laada VFTS-sel. 

Szombaton hat gyorsaságival folytatódik a rendezvény. 

Friss