back to top
2024. október 24. 16:29

KezdőlapF1Lélegzetelállító videón a Hungaroring felújításának jelenlegi állása

Lélegzetelállító videón a Hungaroring felújításának jelenlegi állása

-

Több száz ember dolgozik naponta azon, hogy elkészüljön a Hungaroring új bokszépülete és főépülete, valamint a főlelátót magában foglaló komplexuma a 2025-ös Magyar Nagydíjra. A munkálatokról a pálya látványos videót tett közzé.

Miként arról korábban beszámoltunk, a 39. Magyar Nagydíj másnapján megkezdődött a Hungaroring 2026-ig tartó felújításának második üteme, azaz lerombolták a bokszépületeket, a főépületet és a főlelátót, hogy a helyén felépülhessen a modern kor igényeit minden szempontból kielégítő új komplexum. Ahhoz pedig, hogy minden készen álljon a 2025. augusztus 1-től 3-ig esedékes jubileumi 40. Magyar Nagydíjra, a kivitelezőnek feszített tempóban kell dolgoznia.

Galéria a Hungaroring felújításáról:

Ebbe a munkába nyújtott most betekintést a Hungaroring, amely közösségi oldalain az alábbi tájékoztatást adta: „Tíz torony(daru) a Hungaroringen. Jó ütemben folyik a fejlesztés második üteme a magyar Forma–1-es versenypályán: az idei Magyar Nagydíj óta eltelt időszakban a kivitelező munkatársai lefúrtak 641 darab cölöpöt a paddock-épület alapozásához, és 730 cölöpöt a főlelátó helyén. Napi szinten 470 ember dolgozik hazánk legnagyobb sportlétesítményének területén, a várható létszám pedig meghaladja majd az ezret. Kíváncsi vagy milyen lesz a megújult versenypálya? Ha nem akarsz lemaradni, vásárold meg most jegyedet a 40. Magyar Nagydíjra!”

A Hungaroring az alábbi látványos drónvideót tette közzé a munkálatokról:

Friss