KezdőlapHírekA RallyLegend hivatalos tesztjének legjobb pillanatai (videó)

A RallyLegend hivatalos tesztjének legjobb pillanatai (videó)

-

Csütörtökön a hivatalos teszttel kezdődött az idei RallyLegend, melyen már az első pillanattól fantasztikus látvány fogadta a nézőket, akik pedig ugyanolyan fantasztrikus hangulatot teremtettek.

Egy 2.3 km-es szakaszon rendezték csütörtökön a RallyLegend hivatalos tesztjét, melyen a WRC kategóriában Luca Pedersoli és Anna Tomasi volt a leggyorsabb a korábban Sébastien Loeb, Craig Breen, Dani Sordo által is vezetett Hyundaiu i20 Coupe WRC-vel. A második helyen Hekki Kovalainen és Janne Ferm Citroen C3 WRC-vel zárt, míg a harmadik helyet Sébastien Carron és Romain Lambiel szerezte meg Skoda Fabia RS Rally2-vel.

A magyar versezyők közül Schubert István és Schmidt Tamás a 19. időt autózva volt a leggyorsabb a magyar versenyzők közül Ford Fiesta WRC-vel.

A Classic mezőnyben Simone Romagna és Dina Lamonato volt a leggyorsabb Lancia Deltával, a magyar versenyzők közül Gabura Krisztián és Kertész Krisztián volt a leggyorsabb BMW E36-tal a 16. időt elérve.

A historic kategóriában Stefano Rosati és Corrado Costa Talbot Sunbeam autóval volt a leggyorsabb a shakedown szakaszon, itt a magyar indulók közül Gaál Ferenc és Tóth Sándor Ladával volt a leggyorsabb, a 15. időt elérve.

A rendezvény első szakaszait péntek este rendezik.

 

Friss