back to top
2024. július 07. 10:38

KezdőlapNE VEDD ELRanga Péter és Mészáros Zsolt nyerte a Bakonya Rallyt

Ranga Péter és Mészáros Zsolt nyerte a Bakonya Rallyt

-

A Szardínia Rally utolsó napjával egyidőben rendezték a Bakonya Rallyt, melyen Ranga Péter a tesztelők, míg Mészáros Zsolt a Mini Sprint mezőnyben voltak a leggyorsabbak. 

A Bakonya Rallyn idén hat gyorsasági várt a 42 rajthoz állóra, akik közül 12-en a tesztmezőnyben indultak. 

Mecsek Rally – verseny a versenyben?

A verseny nagyszerű lehetőséget biztosított a Mecsek Rally előtti tesztelésre is, talán ezért is állt rajthoz Ranga Péter és Czakó Janek is a mini sprint futam tesztmezőnyében, ahol az erőviszonyoknak megfelelően minden szakaszt megnyerve a leggyorsabb páros lettek az R5-ös Skodával. 

A pécsi párost Matics Mihály és Zejda Viktória követte a második helyen Mitsubishivel, míg a harmadik helyet Szabó Richárd és Kocsis György szerezték meg Rally4-es Forddal. 

A sprint értékelését Mészáros Zsolt és Bölcsföldi Dénes nyerte BMW E30-cal, akiket Várnagy Dávid és Fehér Kata Ladával, valamint Mogyorósi Zoltán és Bencze Richárd követett az élmezőnyben, a mini sprint értékelést Czirkos Dániel és Havas Richárd Mazda MX5-tel nyerte. 

12 gyorsaságin zajlik majd a júniusi Mecsek Rally

A Mecsek Rallyt június 13-14-én rendezik a HUMDA Országos Rally Bajnokság, a Historic Európa-bajnokság és a Mitropa Kupa futamaként. 

A Bakonya Rally eredményei

Friss