2024. április 18. 22:54

KezdőlapWRCTanak: El kell döntenem, hogy szeretném-e folytatni a versenyzést 

Tanak: El kell döntenem, hogy szeretném-e folytatni a versenyzést 

-

Ott Tanak Új-Zélandon váratlan bejelentést tett, elsősorban nem azon gondolkozik, hogy mely csapatba igazolna 2023-ra, hanem hogy szeretné-e folytatni karrierjét. 

Ott Tanakkal kapcsolatban sok pletyka megjelent már miszerint elégedetlen a Hyundai autójával, és pont emiatt szívesen váltana csapatot 2023-ra, attól függetlenül, hogy érvényes szerződése van a koreai csapattal. 

A 2019-es világbajnokot már összehozták az M-Sporttal és a Toyota csapatával is, azonban az észt versenyző egészen máson gondolkozik. 

“Még nem döntöttem a jövőt illetően – mondta Ott Tanak a francia AutoHebdo magazinnak. – A kérdés azonban nem az, hogy melyik csapathoz igazolok, hanem hogy folytatom-e a versenyzést. Mivel senki sem sürget, ezért nem tudom, hogy erről mikor döntök. Látnom kell, hogy miként alakul a családi életem. Aztán meghozom a döntést, hogy maradok-e, vagy a családommal szeretnék foglalkozni.” 

 Figyeld a Rallycafe.hu-t, mert az Új-Zéland Rally minden szakaszát követően írásban számolunk be a legfrissebb történésekről! 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss