2024. április 19. 07:33

KezdőlapWRCHerczig Norbert negyedik, László Zoltán dobogón kategóriájában a Horvát Rallyn

Herczig Norbert negyedik, László Zoltán dobogón kategóriájában a Horvát Rallyn

-

Nagyszerű magyar eredmények születtek idén is a Horvát Rallyn, hiszen László Zoltán és Zsiros Gábor ismét dobogóra állhatott, míg Herczig Norbert és Ferencz Ramón negyedik lett kategóriájában.

A WRC2-es szezonját Herczig Norbert és Ferencz Ramón a Horvát Rallyn kezdték meg, ahol nagyjából hét hónap után indultak ismét versenyen.

A Skoda Rallye Team Hungary kettőse az első napon defektet szedett össze és kereket cserélt, akésőbb azonban folyamatosan gyorsulva a WRC2 mezőny abszolút nyolcadik helyét szerezte meg, míg a WRC2 Challenger kategóriában negyedik helyen zárt.

László Zoltán tavaly nyerni tudott Kürti tamás navigálásával a WRC3 mezőnyében Rally3-as Forddal, míg idén már Zsiros Gábor navigálásával a Masters Cup harmadik helyére terelte a Skoda Fabia Rally2 evót.

A WRC2-ben Yohan Rossel szerezte meg a győzelmet, így megőrizte idei veretlenségét, hiszen a Montén is első helyen zárt Citroenjével.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss