back to top
2024. július 02. 23:11

KezdőlapWRCMunster: A Szardínián mutatott teljesítményre már tudunk építeni

Munster: A Szardínián mutatott teljesítményre már tudunk építeni

-

Grégoire Munster, az M-Sport luxemburgi versenyzője karrierje legjobb WRC-eredményét érte el Szardínián, ahol az ötödik helyet szerezte meg. 

Grégoire Munster tempója ugyan messze elmaradt Szardínián a Rally1-es kategóriában induló többi versenyzőtől, végül mégis képes volt karrierje legjobb eredményét elérni, miután a kategória társai hibáit nagyszerűen használta ki, valamint képes volt megelőzni a Rally2-es Toyotával magabiztos előnye tudatában már nem siető Sami Pajarit. Így Munster az ötödik helyet szerezte meg. 

“A legjobb eredményünket értük el a WRC-ben, ezért elégedettek lehetünk – mondta Grégoire Munster a WRC hivatalos oldalának. – Rengeteg munka vár még ránk és sokat kell még a tempónknak javulni, de az irány helyes. A Szardínián mutatott teljesítményre lehet építeni.” 

Grégoire Munster karrierje legjobb WRC-eredményét érte el Szardínián

Az M-Sport csapatfőnöke gratulált versenyzőjének. 

“Szardínia mindig is az egyik legnehezebb verseny volt a WRC-szezonok során, ezért az ötödik hely nagyszerű eredmény Munster és Louis Louka számára – mondta Richard Millener. – Nagyon fontos, hogy minél több tapasztalatot szerezzenek és képesek legyenek tanulni ezeken a versenyeken. Azt hiszem, már jobb hangulatban tudnak készülni a következő, gyors pályákon zajló versenyekre. Alig várjuk már, hogy lássuk további fejlődésüket.” 

A Rally Világbajnokság június végén Lengyelországban folytatódik. 

Friss