back to top
2024. június 27. 19:54

KezdőlapWRCAz M-Sport szeretne dobogóért harcolni a nyári WRC-futamokon

Az M-Sport szeretne dobogóért harcolni a nyári WRC-futamokon

-

Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke bízik benne, hogy a nyári gyors, murvás világbajnoki versenyeken Adrien Fourmaux vagy Grégoire Munster képes lesz dobogóért harcolni. 

Az M-Sport igazán jól kezdte az idei WRC-szezont Adrien Fourmaux révén, aki az első három versenyből kétszer is harmadik helyen tudott célba érni. A francia versenyző ennek köszönhetően a bajnokság harmadik helyén is tudott állni, azonban az utóbbi három verseny közül csak Portugália sikerült igazán jól, azonban így is az ötödik helyről várhatja a Lengyel Rallyt, mellyel három gyors, murvás versenyből álló sorozat kezdődik Lettországgal és Finnországgal kiegészülve. 

Richard Millener bízik benne, hogy a nyári versenyeken az M-Sport versenyzői ismét dobogóért harcolhatnak. 

“A legutóbbi Szardínia Rally a szezon egyik legnehezebb versenyen volt és jól tudtuk, hogy nehéz lesz olyan jól folytatni Adrien Fourmaux számára a szezont, ahogy az év elején szerepelt – mondta az M-Sport csapatfőnöke a WRC hivatalos oldalának. – Grégoire Munster karrierje legjobb eredményét érte el az olasz versenyen, amihez csak gratulálni tudunk. A most következő nyári versenyek azonban teljesen más stílusúak lesznek, ezért bízunk benne, hogy ismét dobogós helyekért tudunk harcolni.” 

Friss