2024. április 30. 21:46

KezdőlapF1Szomorú magánéleti hírt közölt Charles Leclerc

Szomorú magánéleti hírt közölt Charles Leclerc

-

Charles Leclerc a közösségi médiában jelentette be, hogy szakított a barátnőjével.

Három év után szakított Charles Leclerc és szintén monacói barátnője, jelentette be a Ferrari versenyzője az Instagramon.

„Hello mindenki! Charlotte és én úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a párkapcsolatunknak, és jó barátok maradunk. Rengeteg nagyszerű pillanatot éltünk át együtt, és ő mindig is nagyon különleges ember lesz az életemben. Ő csodálatos és a legjobbat érdemli, kérlek, tartsátok tiszteletben a döntésünket és az ő magánéletét ebben az időszakban. Köszönöm!” – írta az idei évet a pontverseny második helyén záró versenyző.

Leclerc és az 1999 szeptemberében szintén Monacóban született és egész életében ott is élő, építészetet tanuló Charlotte 2019-ben kezdtek el randizni, a három nyelven (francia, angol, olasz) beszélő hölgy pedig több alkalommal is feltűnt az F1-es paddockban.

A monacói pilóta azután jött össze nála két évvel fiatalabb barátnőjével, hogy a Ferrarihoz szerződése után véget vetett négy éven át tartó kapcsolatának Giada Giannival, akivel a pletykák szerint el is jegyezték egymást. „Charles elhagyott, minden idejét a Ferrarinak akarja szentelni” – mondta akkor egy Instagram-videóban Gianni.

Ezek után azonban nem tartott sokáig Leclerc szingli élete, úgyhogy lehet, hogy mégsem a Ferrarihoz szerződés állt a háttérben.

Leclerc és Charlotte Sine, itt még együtt:

Friss