2024. április 30. 04:40

KezdőlapWRCBreen: Ilyen eredményre volt szükségem

Breen: Ilyen eredményre volt szükségem

-

Craig Breen a tavaly nem jól sikerült M-Sportos szezon után Svédországban bizonyította, hogy tud még nagyon jó teljesítményt is nyújtani. 

Craig Breen azt követően, hogy a tavalyi rossz szezon végén az M-Sport elbocsátotta, visszatért a Hyundai Motorsporthoz, ahol részszezont teljesít Dani Sordoval felváltva vezetve a harmadik Rally1-es autót. 

Az ír versenyző kritizálóinak nagyszerű választ adott Svédországban, ahol a koreai gyártó csapatutasítása nem működött, így a második helyet szerezte meg. 

“Pont ilyen eredményre volt szükségem – mondta Craig Breen. – Nagyon kemény volt a tavalyi év, sok sötét nappal. A Hyundaijal azért érkeztem Svédországba, hogy újra a jó útra lépjek. Ez sikerült, és nagyon-nagyon jó érzés volt vezetni. Svédországban minden olyan jó érzésem visszatért, ami miatt reggel felkelek és munkába állok. Sok mindenen igyekeztem télen dolgozni, hogy idén jobb teljesítményt nyújtsak. Szerencsés vagyok, mert a Hyundaitól kaptam egy második esélyt, és nagyon jól tudtam, hogy ezt miként hálálhatom meg.” 

Friss