2024. április 30. 22:55

KezdőlapF1Megható szavaival Hamilton rögtön cáfolta a szurkolóit megdöbbentő pletykákat

Megható szavaival Hamilton rögtön cáfolta a szurkolóit megdöbbentő pletykákat

-

Lewis Hamilton tisztázta, hogy haraggal vált-e el bizalmasától.

A Szaúd-arábiai Nagydíj pénteki napján Lewis Hamilton bejelentette, hogy hét év közös munka után elválnak útjai Angela Cullennel. Az új-zélandi hölgy a Mercedes versenyzőjének fizioterapeutája és amolyan mindenese volt a 2016-os szezontól kezdve, ez idő alatt pedig szoros barátság alakult ki kettejük között.

A szakítás már csak azért is volt váratlan, mert a szezon második futama után történt, azaz Cullen Bahreinben még ott volt a hétszeres világbajnok mellett, emiatt pedig olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy dühvel váltak el, miután az utóbbi időszakban sokat veszekedtek. Hamilton azonban cáfolta ezt.

Hamilton váratlanul szakított az egyik legfontosabb nővel az életében

„Angela és én jóban vagyunk. Ő az életének más szakaszában tart, de továbbra is elképesztően közel állunk egymáshoz. Minden nap írunk egymásnak, rendkívül támogat, és én is őt. Annyira hálás vagyok, hogy itt volt velem ezen az utazáson. Ő az egyik legközelebbi barátom és az is marad” – idézi a 38 esztendős versenyzőt az Express.

A szakításról Hamilton és Cullen is posztolt az Instagramon, de kérdésre Toto Wolff is beszélt róla a Szaúd-arábiai Nagydíj versenyhétvégéjén, és mintegy megerősítette, hogy a pilóta döntése volt, hogy a továbbiakban ne dolgozzanak együtt, mondván, Hamilton „őszinte” helyzetértékelése vezetett ide.

„Angela régóta a csapat tagja volt. Legyen szó bármilyen csapatról, akár a pilóta szorosabb köréről, vagy akár a tágabb csoportról beszélünk, ez nem egy statikus helyzet, amit be lehet fagyasztani, mert mindannyiunk személyisége fejlődik. Közben szervezetként is fejlődünk, és ha a dolgok többé már nem úgy működnek, akkor őszintének kell lennünk ezzel kapcsolatban, és változtatnunk kell” – ecsetelte a csapatfőnök.

„Angela mindig is a csapat kabalája lesz. Ő az egyetlen, aki hangosabb egy autó beinduló motorjánál. De ha [Hamilton] így döntött, mindig teljes mértékben támogatni fogjuk, bármilyen döntést is akar hozni” – állt pilótája mellé az osztrák üzletember.

Arról még egyik fél sem beszélt, hogy Cullen mit fog csinálni a jövőben, illetve, hogy érkezik-e valaki a helyére Hamilton mellé.

Friss