back to top
2024. szeptember 20. 00:16

KezdőlapWRCAz M-Sport reagált a pletykákra, Millener megtartaná Fourmaux-t

Az M-Sport reagált a pletykákra, Millener megtartaná Fourmaux-t

-

Richard Millener csapatfőnök továbbra is bízik benne, hogy a Hyundai csapatával összeboronált Adrien Fourmaux marad az M-Sport versenyzője.

A Finn Rally végén kapott szárnyra a legfrisebb pletyka, amely szerint Adrien Fourmaux jövőre a Hyundai Motorsport harmadik pilótájaként csatlakozik a csapathoz. Az M-Sport francia pilótája remekül teljesít a szezonban, hiszen már négy futamon is harmadikként zárt, legutóbb Finnországban.

Az M-Sport azonban mindent megtesz, hogy megtartsa a pilótát, többek között fejlesztéseket és versenyképességet is ígérnek a Hyundai csapatával összeboronált versenyzőnek. A pletykára reagált Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke is.

„Adriennek eddig nagyon jó szezonja volt, és ez azt jelenti, hogy más csapatok is biztosan kinézték maguknak. Azonban tudja, hogy az M-Sportnál ő az első számú versenyző, és ezt máshol nem kaphatja meg. Továbbra is bízom benne, hogy meg tudjuk tartani” – mondta Millener a DirtFishnek.

A csapatfőnök elismerte, hogy Fourmaux további fejlesztéseket szeretne látni az autón, de szerinte a csapat készen áll az elvárások teljesítésére.

„Van min javítanunk, hogy boldoggá tegyük, tovább kell fejlesztenünk, és keményen hajtani a csapatot, hogy versenyképesek maradjunk a többiekkel szemben. De mindenki Adrienért dolgozik, és ezt ő is tudja – folytatta Millener. – Hihetetlen tehetség, aki egyértelművé tette, hogy szeretné megszerezni az első győzelmét és idővel az első világbajnoki címét az M-Sporttal. A következő hónapokban keményen kell dolgoznunk, hogy megtartsuk.”

A Hyundai egyik fő vonzereje éppen az lehet, hogy gyári csapatként nagyságrendekkel nagyobb költségvetéssel rendelkezik a fejlesztésre.

„Mindenünk megvan, ami csak kell, már csak össze kell rakunk – tette hozzá Millener. – Az M-Sport és Adrien között nagyon erős a kötelék, kölcsönös a tisztelet – ez gyakran mindennél többet jelent. Adrien sok siker előtt áll, és én csak azt szeretném, hogy ezeket a sikereket az M-Sporttal érje el.”

Friss