2022. december 06. 01:50
KezdőlapERCLlarena: Ez kemény hétvége lesz! 

Llarena: Ez kemény hétvége lesz! 

-

- Hirdetés -

A Rally Európa-bajnokságot vezető Efrén Llarena kemény küzdelemre számít a sorozat negyedik, lengyel versenyén. 

Az MRF Team spanyol versenyzője, Efrén Llarena nehéz, csatával teli hétvégére számít a Lengyel Rallyn, mely előtt 5 pont előnnyel vezet honfitársa, a lengyel versenyen Volkswagenjét Hyundaira cserélő Nil Solans előtt. 

- Hirdetés -

Llarenának azonban nem csak Solansszal kell megküzdeni a jó eredményért, hanem a Lengyel Rallyn induló más gyors versenyzőkkel is, úgy, mint Miko Marczyk, aki a tavalyi kontinens bajnokságot a harmadik helyen zárta. Az Eb negyedik versenyén azonban rajthoz áll a korábbi Junior WRC világbajnok Tom Kristensson, valamint a korábbi ERC1 junior bajnok Filip Mares is. 

“Sok lengyel versenyző lesz, akik nagyon gyorsak – mondta Efrén Llarena a Rally Európa-bajnokság hivatalos oldalának. – Miko Marczyk számára tavaly nagyon jól sikerült a hazai versenye, és a bajnokságban a harmadik helyen zárt, de komoly kihívást jelent majd Tom Kristenssonnal, vagy Filip Maressel is harcolni. Jelenleg még nem a bajnoki címre gondolunk, hanem lépésről lépésre szeretnénk jól teljesíteni. Igyekszünk jó teljesítményt nyújtani Lengyelországban és bízom benne, hogy dobogón tudunk zárni.” 

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Az MRF Team színeiben indul Simone Campedelli és Herczig Norbert mellett Lengyelországban a spanyol Javier Pardo is Skoda Fabia Rally2 evóval, az ERC2 tavalyi bajnoka, valamint a lett Martins Sesks is Rally2-es Kittel szerelt Skodával.

Friss