2024. március 28. 14:49

KezdőlapERCLlarena: Ez kemény hétvége lesz! 

Llarena: Ez kemény hétvége lesz! 

-

A Rally Európa-bajnokságot vezető Efrén Llarena kemény küzdelemre számít a sorozat negyedik, lengyel versenyén. 

Az MRF Team spanyol versenyzője, Efrén Llarena nehéz, csatával teli hétvégére számít a Lengyel Rallyn, mely előtt 5 pont előnnyel vezet honfitársa, a lengyel versenyen Volkswagenjét Hyundaira cserélő Nil Solans előtt. 

Llarenának azonban nem csak Solansszal kell megküzdeni a jó eredményért, hanem a Lengyel Rallyn induló más gyors versenyzőkkel is, úgy, mint Miko Marczyk, aki a tavalyi kontinens bajnokságot a harmadik helyen zárta. Az Eb negyedik versenyén azonban rajthoz áll a korábbi Junior WRC világbajnok Tom Kristensson, valamint a korábbi ERC1 junior bajnok Filip Mares is. 

“Sok lengyel versenyző lesz, akik nagyon gyorsak – mondta Efrén Llarena a Rally Európa-bajnokság hivatalos oldalának. – Miko Marczyk számára tavaly nagyon jól sikerült a hazai versenye, és a bajnokságban a harmadik helyen zárt, de komoly kihívást jelent majd Tom Kristenssonnal, vagy Filip Maressel is harcolni. Jelenleg még nem a bajnoki címre gondolunk, hanem lépésről lépésre szeretnénk jól teljesíteni. Igyekszünk jó teljesítményt nyújtani Lengyelországban és bízom benne, hogy dobogón tudunk zárni.” 

Az MRF Team színeiben indul Simone Campedelli és Herczig Norbert mellett Lengyelországban a spanyol Javier Pardo is Skoda Fabia Rally2 evóval, az ERC2 tavalyi bajnoka, valamint a lett Martins Sesks is Rally2-es Kittel szerelt Skodával.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss