2024. március 29. 14:15

KezdőlapERCLászló Martinék sérült hűtővel a 13. helyen

László Martinék sérült hűtővel a 13. helyen

-

László Martin és Berendi Dávid Renault-jának tegnap megsérült a hűtője, ráadásul murván sem ismeri még az autót, azonban így is a junior mezőny 13. helyén zártáka Lengyel Rally első négy szakaszát. 

László Martin és Berendi Dávid idén Peugeot 208 Rally4-ről Renault Clio Rally4-re, mellyel csupán aszfaltos versenyeken indultak csak, így a Lengyel Rallyra murvás tapasztalat nélkül érkeztek. 

Ráadásul szombat reggel észrevette a páros, hogy korábban megsérült a hűtő, ezért a hűtőfolyadékot folyamatosan utána kellett tölteniük. 

“A mai első gyors előtt már észrevettük, hogy valószínűleg tegnap megsérült a hűtönk – mondta a negyedik szakasz után Berendi Dávid. – Ezért folyamatosan után kellett töltenünk a folyadékot. Ráadásul murván ezzel az autóval semmi tapasztalatunk nincs, ez pedig meg is látszik az eredményeinken.” 

A páros a pénteki szuperspeciálon a 10. idővel zárt, majd szombaton mind a három szakaszon a 13. idővel ért célba, így a 15 fős ERC4 junior mezőnyben is ezt a pozíciót foglalja el. Az ERC4-ben a 18. helyről folytathatják délután. 

Az ERC4 és a junior mezőnyben is a francia Laurent Pellier és Marine Pelamourgues vezet.

A verseny0en még három szakasz és egy szuperspeciál vár a mezőnyre szombaton.

Eredmények


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss