szerda, október 5, 2022
KezdőlapERCSesks javítani kívánja az aszfaltos tempóját 

Sesks javítani kívánja az aszfaltos tempóját 

-

- Hirdetés -

Martins Sesks hazai versenyén nagyon simán szerezte meg a győzelmet, azonban a Rally Európa-bajnokság római futamán már nem tudott elég gyors lenni. 

Martins Sesks a hazai versenyén, a lett Liepaja Rallyn debütált Skoda Fabia Rally2-vel és az ismerős murvás utakon legyőzhetetlennek bizonyult. 

- Hirdetés -

A lett versenyző azonban a következő, aszfaltos Róma Rallyn már nem tudott elég gyors lenni, amin szeretne változtatni. 

“A római verseny eleje még jól indult – mondta a 22 éves versenyző a Rally Európa-bajnokság hivatalos oldalának. – A szabadedzésen és az első néhány szakaszon is jól éreztem magam. A harmadik szakaszon bekövetkezett kicsúszás után azonban teljesen szétestem. Később próbáltunk pár dolgot tesztelni, miközben figyeltünk az eredményekre is, melyek nagyon nem voltak jók. Igazából hasonlóra számítottam, a verseny megmutatta, hogy sokat kell még fejlődnöm aszfalton, ami a fő célunk lesz a hátralévő versenyeken.” 

- Hirdetés -

Az Európa-bajnokság augusztus végén a cseh Barum Rally, majd két hónappal később a Spanyol Rally aszfaltos szakaszain folytatódik, azonban az MRF Team még nem erősítette meg a lett versenyző indítását. 

- Hirdetés -

Friss