2024. április 25. 15:18

KezdőlapERCAz Európa-bajnok hétvégén már ismét versenyez 

Az Európa-bajnok hétvégén már ismét versenyez 

-

Két héttel a Barum Rally elszenvedett baleset után ismét autóba ül az idei Európa-bajnok Efrén Llarena és Sara Fernández a hétvégén. 

Efrén Llarena és Sara Fernández már Európa-bajnokként indulhatott a cseh Barum Rallyn, ahol a harmadik szakaszon fának csapódtak. A navigátort csak felülvizsgálatra szállították kórházba, azonban Efrén egyik csigolyája eltört. 

Ezért is meglepő, hogy két héttel a versenyt és a balesetet követően a spanyol kettős visszatér a hétvégén a versenyzéshez, és rajthoz áll a Rally Blendio Princesa de Asturias futamon, melyet pénteken és szombaton rendeznek. 

“Visszatérek a kormány mögé! – mondta Efrén Llarena. – Alig 10 nappal a balesetünk és 5 nappal a csigolyaműtétem után rajthoz állunk a Rally Blendio Princesa de Asturias versenyen. Szeretnék köszönetet mondani José Maria Fortunonak és Manuel Avinonak a gyors kezelésért. Ilyen pillanatokban döbben rá az ember, hogy milyen emberek állnak melletted.” 

Az oviedói versenyen elindul Javier Pardo is, azonban amíg Llarena Skoda Fabia Rally2 evóval, addig Pardo R4-es Suzukival áll rajthoz. 

Friss