2024. április 26. 15:45

KezdőlapERCMagyarokra is lehet szavazni az Eb év végi díjai között 

Magyarokra is lehet szavazni az Eb év végi díjai között 

-

A Rally Európa-bajnokság honlapján több szavazási lehetőség is elérhetővé vált, köztük lehet szavazni László Martinra, az Eurosol Racing Teamre és Szabó Attila fotósra is. 

A Rally Európa-bajnokság honlapján lehet szavazni az idei év legjobb versenyzőjére, legtöbbet fejlődött versenyzőjére, a legjobb szervizcsapatra, a legjobb teljesítményre, valamint a legjobb fotóra is. 

A legtöbbet fejlődött versenyzők között szavazhatunk László Martinra is, aki a szezon utolsó versenyeire váltotta Skoda Fabia Rally2 evóra korábbi Renault Clióját. A pécsi versenyző Berendi Dávid navigálásával a Barum Rallyn a kilencedik, majd a Spanyol Rallyn az Eb értékelés negyedik, abszolút ötödik helyén zárt, így a legjobb magyar eredményt érte el 2022-ben. 

A legjobb szervizcsapatok között ott van az Eurosol Racing Team is. A Puskádi János vezette csapat a Kanári-szigeteken hajtott végre bravúrt, miután Simon Wagner egy sziklafalnak ütközve komoly kárt tett a Skodában, azonban a magyar csapat megjavította a járművet. 

A legjobb fotók között lehet szavazni Szabó Attila művére is, melyet Simone Tempestiniről készített a Lengyel Rallyn. 

Fotó: Szabó Attila

Friss