2024. április 20. 11:16

KezdőlapERCKomoly riválist kap Llarena, ráadásul csapaton belül

Komoly riválist kap Llarena, ráadásul csapaton belül

-

Efrén Llarena bár szeretné megvédeni tavaly megszerzett Eb címét, ehhez azonban új csapattársát, Martins Sesks-t is le kell győznie. 

Az MRF Team Efrén Llarena után bejelentette idei második versenyzőjét, Martins Sesks-t is, aki tavaly már indult pár versenyen az indiai gumigyártó csapatával, az MRF abroncsain nyerte meg hazai versenyét, a Liepaja Rallyt is. 

2023-ban már teljes szezont mehet Sesks a csapattal, ráadásul, ahogy Llarena, úgy a lett versenyző is egy vadonatúj Skoda Fabia RS Rally2-vel támadhat, amivel a hétvégi lett bajnokin, az Aluksne Rallyn indulhat először az ERC szezonnyitó Fafe Rally előtt. 

“Néhány hete még volt egy A, egy B és egy C terv is, majd jött egy D is – mondta Martins Sesks az ERC hivatalos oldalának. – Most minden a helyére került és végül az A terv lett a befutó. Az Eb legjobb csapatával, a legjobb gumikkal és a legjobb autóval indulhatunk. Nagy öröm ez számunkra és nagyon optimista vagyok. Ez a szezon fordulópont lehet a karrieremben, ezért igyekszem legjobb tudásomat nyújtani.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss