2024. március 28. 15:42

KezdőlapERCLlarena új Skodával száll harcba a címvédésért

Llarena új Skodával száll harcba a címvédésért

-

Efrén Llarena szeretné idén megvédeni tavalyi Eb címét, ezért továbbra is az MRF Team versenyzőjeként fog vezetni, azonban autója már a legújabb Skoda lesz. 

Efrén Llarena tavaly az MRF Team versenyzőjeként szerezte meg első Eb címét, idén pedig szeretné ezt az eredményt megismételni, ezért továbbra is az indiai gumigyártó csapatában fog vezetni. 

A spanyol versenyző számára csupán egyetlen változás lesz 2023-ban, már a legújabb fejlesztésű Skoda Fabia RS Rally2-vel állhat rajthoz az ERC futamokon, melyeken továbbra is Sara Fernández lesz a navigátora. 

“Idén szeretnénk megvédeni bajnoki címünket – mondta Efrén Llarena az ERC hivatalos oldalának. – Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű, hiszen nagyon sok jó versenyző lesz a mezőnyben.” 

Az Eb szezon a Fafe Rallyval kezdődik, ahonnan nem őriz jó emlékeket a spanyol versenyző. 

“A Fafe Rallyról nincsenek jó emlékeim, mert a tavalyi versenyünk első napja katasztrófa volt, a másodikon azonban már javult a tempónk, amit folytatva idén akár nyerni is lehet esélyünk.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss