2024. április 18. 23:14

KezdőlapERCLászló Martin a támadás előtt tapasztalatot gyűjt

László Martin a támadás előtt tapasztalatot gyűjt

-

László Martin és Berendi Dávid első Fafe Rallyjára készül, ahol még csak a célba érés lesz a fő cél, később azonban már az eredményekre is koncentrál. 

László Martin és Berendi Dávid először fog rajthoz állni a portugál Fafe Rallyn, mellyel az idei ERC szereplés kezdődik számukra. 

“Idén az ERC-ben szeretnénk indulni a Skodával – mondta László Martin a Rallycafe.hu oldalnak. – Az sajnos még nem biztos, hogy teljes évet tudunk menni, de a cél az összes futamon való részvétel lenne. Erre azonban még nem állt össze a költségvetésünk, keressük még a partnereket és megteszünk mindent, hogy ott lehessünk mind a nyolc futamon.” 

A Topp-Cars Rally Team autójával induló versenyzők Portugáliában még tapasztalatot szeretnének gyűjteni, majd később már az eredményre is koncentrálnak.   

“Ez lesz az első Fafe Rallynk, ráadásul Rally2-es autóval is csak nagyon kevés tapasztalom van murván, csupán egy Mikulás Rally. Szóval nagyon nehéz versenyre számítok Portugáliában, ahol a biztos célba érkezéssel is már elégedettek lennénk. Reméljük, hogy nagyon sokan fognak nekünk szurkolni, de szeretnék mindenkitől egy kis türelmet kérni, mert nem ez lesz az a verseny, ahol mi gyorsak leszünk. Azt viszont megígérem, hogy a bajnokság többi futamán mindent megfogunk tenni, hogy jó eredményt érjünk el.” 

Az ERc szezonnyitó után egy héttel pedig már Ausztriában indulnak László Martinék. 

“A Fafe Rally után egyből utazunk az osztrák bajnokság második futamára, mely a Mitropa Kupa szezonnyitója is lesz és a Rebenland Rallyn veszünk részt. Ha tudunk akkor pár Mitropa futamon is rajthoz állunk az ERC mellett idén.”  


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss