2024. április 20. 00:14

KezdőlapERCNucita nagyon elégedett az MRF gumikkal

Nucita nagyon elégedett az MRF gumikkal

-

Andrea Nucita idén egy Hyundai i20 N Rally2-vel áll rajthoz az ERC-ben, mely az MRF gumijaival lesz felszerelve. Az olasz versenyző szerint az indiai guminak murván nincs ellenfele. 

Andrea Nucita korábban 11 ERC futamon állt rajthoz, azonban ezt csak kétkerékhajtású autóval tette. Az idei évre azonban csatlakozott az ERC legfelsőbb kategóriájához, ahol egy Hyundai i20 N Rally-vel fog versenyezni a Franco Cunico által irányított Racing Network csapatában.  

A 33 éves versenyző több riválisához hasonlóan az MRF gumijait fogja használni, melyek szerinte főként murván teljesítenek nagyon jól. 

“Nagyon örülök, hogy az MRF gumijain vezethetek idén – mondta Nucita az ERC hivatalos oldalának. – Teszten már kipróbáltam a gumikat és nagyon elégedett voltam velük. Főleg murván nyújtanak olyan tapadást, amit más gumikhoz nem tudok hasonlítani.”

Nucita korábban kipróbálta a Pirelli és a Michelin gumikat is az ERC versenyeken.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss