2024. április 19. 11:26

KezdőlapERCFriss hírek Armindo Araújoról és Luis Ramalhoról

Friss hírek Armindo Araújoról és Luis Ramalhoról

-

A Fafe Rally hetedik szakaszán súlyos balesetet szenvedett Armindo Araújo és Luis Ramalho, akik a portugál média szerint kórházba kerültek.

A Fafe Rally hetedik, második szombat délutáni szakasza nagyon mély nyomokkal teli lett a mezőny első áthaladása után, mint arról beszámoltunk, többen is defektet kaptak, illetve autójuk túl melegedett.

A 10. helyen álló Armindo Araújo és Luis Ramalho azonban súlyos balesetet szenvedett miután autójuk kereke kitört és egy fának csapódtak.

Mint az lenti képen is látható, az autó eleje szinte megsemmisült.

A portugál felgueirasmagazine.pt arról számolt be, hogy a portugál páros mindkét tagja kórházba került a baleset után, azonban nincsenek életveszélyben.

A hetedik szakaszt a baleset, míg a nyolcadik szakaszt a rossz állapotban lévő út miatt törölték, a kilencedik szakaszt pedig már délelőtt sem lehetett teljesíteni a nagy eső és köd miatt.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss