2024. április 23. 11:07

KezdőlapERCOstberg tempót vált a folytatásban

Ostberg tempót vált a folytatásban

-

Mads Ostberg miután a Fafe Rallyn a második helyet szerezte meg Hayden Paddon mögött, a következő ERC futamokon nagyobb tempóra fog váltani. 

Mads Ostberg először vezetett MRF gumikon az ERC szezonnyitó Fafe Rallyn, melyen bár a hatodik szakaszig vezetni is tudott, végül Hayden Paddon mögött a második helyen zárt. 

A tavalyi magyar bajnok főként vasárnap nem tudta tartani Hayden Paddon tempóját, ezért a folytatásban sebességet készül váltani. 

“Végül elégedettek lehetünk az eredménnyel, de nagyon sajnálom Mikko Heikkila defektjét a Power Stage-en – mondta a Tagai Racing által felkészített Citroennel versenyző norvég pilóta az ERC hivatalos oldalának. – Nagyon kemény harcot folytattunk Mikkoval és Haydennel az egész Fafe Rally alatt, igazából meglepő lett volna, ha mindhármunk probléma nélkül fejezi be a versenyt.” 

Ostberg örül annak, hogy a győzelemért folytatott csatában részt tudott venni. 

“Nagyon gyors versenyzők vannak az ERC-ben idén, ezért örülök, hogy a győzelemért tudtunk harcolni. A maximumot hoztuk ki magunkból, de szeretnénk tovább fejlődni. Mivel sok újdonság volt a versenyen, ezért előbb ezeket az új dolgokat kell megtanulnunk, mielőtt 100%-ot szeretnénk kihozni magunkból. Csak egy fél napos tesztünk volt a verseny előtt, ami nagyon kevés.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss